NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечерва интересна утакмица Портланд-Хјустон, ептен ми е ќеф да го гледам Лилард, ме потсеќа на роуз :) плус двојката на хјустон лин и харден, осеќам дека ќе биде ептен јака утакмица :)

до кога ќе биди разликата во времето 5 часа? кога ќе се врати во нормала ( 6 ) ?

Вечерва интересна утакмица Портланд-Хјустон, ептен ми е ќеф да го гледам Лилард, ме потсеќа на роуз :) плус двојката на хјустон лин и харден, осеќам дека ќе биде ептен јака утакмица :)
Лилард многу мек шут има, а за влезови малку е претпазлив, се гледа некоја воздржаност кај него зашто кога го гледав во летната лига 80 отсто од поените му беа од влезови, сега е обратно ама тоа со тек на време ќе се смени.
После Јуве вечерва чекам Портланд да ме врати во нормала, а тоа како што кажав еднаш најмногу ќе зависи од Батум и Метјуз, со Лејкерс беа добри и тепаа, со ОКС Батум имаше три поени и изгубија, Лилард и Олдриџ се стандарни, клупата исто мора повеќе. И нормално, Брадава некако да се олади :)

Шо напрај Рубио се опорави? И шо зедоја друго Минесота летово?

Мајами годинава планираат одбрана да играат или послабо таа работа?

Мислам дека ништо од Харден штом вака „претерано“ почна, ќе биде сензација ко Лин лани и после заедно ќе ги снема двајцата... кратка бајка. :)

Зошто Телетовиќ нема ниту 1 минута за Бруклин? :(

Мајами - Денвер топои последнава четвртина.
Реј Ален :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom