- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.742
- Поени од реакции
- 120.351
Момент на мечот беше кога Одом го тресна судијата со топка, онака без причина зашто мислеше дека тоа е негов соиграч. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Инаку не е тоа само за вчера, против која и да е друга екипа која е физички надмоќна ќе изгубат.А леброн вчера беше чуван солидно од денг и со страна на помош од ноа и бузер.Ima eden, Sajber, od koa znam za nego na forumov e za LAC, znaci i koa bea drva sam so sebe muabet si praese na tema, ko i na temata za Deportivo. Cudno coece e, ali go poshtuem.Честитки до Фанот на Блејк, фанови на Клиперси тешко да има на форумов![]()

Лош е терминот кога Клиперси играат на домашен, ептен во годината ако жртвувам за плеј оф да ги гледам![]()
Кој ви е крив што навивате за јаки екипиБлазе си ти пеер, само 2-3 пати си се жртвувал у последниве 15 години.
Замисли како ни е нам.
![]()

Како може овие Мајами да се толкави дрва и освен Вејд што се оправи сите ко идиоти да се и јас незнам Леброн што толку им ја додава, мора малце Коби менталитет...
ЦЦЦ што не ќе прочита човек,Ајверсон завршил по биртии клубови заради тоа што себичел и поради тоа што бил инат![]()
lebron so kobe mentalitet niso nema da naprai...Lebron vcera imase samo eden skok u celo poluvreme...asistencii nemase...bosh ne go komentiram..edino wade stimase vcera...
ако му е финтата white man canT jump би биле успешни пошто сите од овие се лери брд левел кога е во прашање скокањето
ако му е финтата white man canT jump би биле успешни пошто сите од овие се лери брд левел кога е во прашање скокањето
како инфо само со вакво организирано гласање незнам од кој познат светски весник го прогласија Ким Јонг за најсекси маж во 2012 година за после откако ќе сватат што е работава да го поништат гласањето. Поентата ми беше замислете што ако овие ги изберат.