NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро прво полувреме, презадоволен сум, ипак на почеток на сезона знаат тимовиве да играат досадна и гнасна кошарка но ова вечерва од Мајами и Бостон е супер. Леброн е добар, Бошко исто така, а кај зелениве Пирс и Рондо предничат пред сите. А да, и Кортни Ли игра солидно во првото полувреме.
Кливленд-Вашингтон само резултат пратам така да немам што да коментирам за таа утакмица, ќе глеам сабајле хајлајтс и тоа е тоа. :)

Супер прво полувреме,неизвесност неколку атрактивни забивања на леброн,и вејд,добри потези од рондо,све на све право дерби.Се надевам дека ќе остане тесен резултатов до самиот крај,па да гледам трилер завршница,не за друго да не заспиемо:).
Абе потезите од Рондо само за во школо на кош :) Продуктивност 0, првиот пат ја загуби топката вториот пат ништо не се деси, мада на влез тешко некој да го спречи.
За новајлиите во Мајами... Реј се докажува дека е голем играч и ќе придонесува многу во Мајами, а Рашард е труп над труповите, ни одбрана ни напад, Батиер може предавања да му држи.
Кај Бостон добар впечаток ми остави Lee, а и Тери игра на задоволително ниво.

п.с Блокадата од Гарнет беше чист кош :)

нема одбрана против овај тим на мајами
Сигурен си:),не дека немаат страшна екипа,ама ипак уште е почеток на сезоната,мислим дека бостон денеска са кадарни,да ја добијат оваа утакмица.

Навивам за Милвоки и за сите што играат против Мајами и Лејкерси и секако најпедерскиот тим што постои Детроит Пистонс..

едвај чекам да се чукниме против Пистонски за да можам да му се кладам на Марли и подоцна знае што го следи:LOL:

Зашо Пистонси педерски тим, баш они никад не биле педерана, чак што више и од времето на Ајзеа са познати као Бед Бојс :cool:

Кој да се чукне со Пистонси ?? Милвоки ?? ПФФ од сеа кладба, знаеш дека еден период носеше Аватар од Џастин Бибер, не си ја барај пак бељата :icon_lol:

A некој да ми каже иначе, зашо нема на СК баскет ??

Зашо Пистонси педерски тим, баш они никад не биле педерана, чак што више и од времето на Ајзеа са познати као Бед Бојс :cool:

Кој да се чукне со Пистонси ?? Милвоки ?? ПФФ од сеа кладба, знаеш дека еден период носеше Аватар од Џастин Бибер, не си ја барај пак бељата :icon_lol:

Па знаеш они стандард само петок даваат,а оваа година не знам,ни дали ќе пренесуваат.

на 4ти им е првиот пренос, Фили - ЊуЈорк ми се чини и ќе има у 2-3 утакмици неделно.

спушти Сопкаст и терај си без гајле. :)

Рондо пак претерува ала Вестбрук стил, премногу курчење без продуктивност. Треба да почне многу попаметно да игра ко шо играше у вториот дел од ланската сезона.

Избегаа Мајами бајаги... се одјавувам :)

на истиот сопкаст ќе ги даваат ЛАЛ или да си бараме нов :/

Бостон:facepalm:да имаа малку појче памет у главите може и ќе успеаа да напрват пресврт.Цела утакмица губеа,на крај успеаа да стигнат на 5 разлика,ама џабе немаше кој да потегне кога е нај потребно.Освен гарнет и барбоса,и до негде ли,другово све беше мизерија,рондо не ни заслужува да го коментирам,ај у прво колку толку играше,ама у второ ,кога беше нај потребно беше за нигде.Како и да е ко за почеток не сезоната,супер утакмица,идемо сега да ѓи гледамо новите шампиони:).

Za Barbosa da, ali Garnet ne si vo pravo bas toj potfrli ovoj natprevar celo vreme bese isfrustriran.
p.s Novite sampioni nekako slabo :p

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

едноставно плеј со коби не можи да опстои па и колку сака да е добар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom