NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ашик многу ослабел или мене ми се чини?

Како да го пуштам каналот на сопкаст ???

ја копираш адресата у Мозила или у Сопкаст апликацијата...

Кога пробувам на сопкастов ми јавува:
The address wasn't understood
Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (sop) isn't associated with any program.
You might need to install other software to open this address.

Па ваљда не требаше да пишам и дека треба да имаш спуштено Сопкаст. :)

Тешко дека ќе направи buffering сега на 31. од месецов :) Фала во секој случај

Може да ми дадете сајт кај што ги ставаат од сопкест линковите за утакмициве а не само директни линкови од нив, за да си знам и за друг пат.

Овие Хјустон ко со 2 плеја да играат, Лин ја пренесуе преку пола терен и одма кај Харден иде топката па он организира...

Дали знае некој зошто Бајнам не е во составот на Филаделфија.

хаха колку јако ќе биди харден да му биди главен претендент на дурант за титулата најдобар стрелец

А бе има тука фанови на кингси (да се збереме)? Мислам прави фанови, не онакви шо се палеле на времето на Дивац и пеџа и сега шо поим немаат кој све е у состав денешен.

Глеаше некој Фила - Нагетси? 2 Клучни блокади на Hawes за победа на 76ерс , го жалам Иги :icon_lol:

p.s
A6k--IpCEAAD49X.jpg:large

Да им се серам на глава на судиите на мечот Торонто-Индијана , 20 секунди до крај , гледаат снимка , и грешка проценка , 3 судиии корци . па 4 минути гледаа риплеј .. и на крај па грешна одлука, и победа доделена од судиите за Пејсерс . Џабе и технологија ебаве слепците ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom