Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто дрвово Кофус добива поголема минутажа од Меги? Иначе Милер![]()
Сезонава се помалце и помалце глупости праеше, а денеска беше звер главно он го спречуваше Ли да даде кош.Незнам мене гркот ми е многу по некорисен, поготово во одбрана.Затоа што е реално покорисен. McGee е оној кој е дрво. Меѓу секое забивање или одлична блокада, McGee има по 3-4 комплетно бесмислени и идиотски потези. Koufos барем е добар и стабилен во одбрана.
Изненадувачки се мачеа Денвер денес, ама битно се извлекоа. Мислам дека сега ќе им биде полесно натаму, откако победија во утакмица во која беа далеку под ниво.
утнатата ти е перцепцијата со која ја следиш ситацијава.Нагетс се тврд орев годинава само затоа што имаат што да понудат од клупата... далеку од тоа дека Мек Ги е некорисен, ок ги знаеме испадите што ги има ама има талент у дечкотоЗатоа што е реално покорисен. McGee е оној кој е дрво. Меѓу секое забивање или одлична блокада, McGee има по 3-4 комплетно бесмислени и идиотски потези. Koufos барем е добар и стабилен во одбрана.
Изненадувачки се мачеа Денвер денес, ама битно се извлекоа. Мислам дека сега ќе им биде полесно натаму, откако победија во утакмица во која беа далеку под ниво.
утнатата ти е перцепцијата со која ја следиш ситацијава.Нагетс се тврд орев годинава само затоа што имаат што да понудат од клупата... далеку од тоа дека Мек Ги е некорисен, ок ги знаеме испадите што ги има ама има талент у дечкото
П.С. каква завршница...