Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Even if you didn't see the game you may also notice its most distinctive feature via theboxscore...
ОДЛИЧЕН ТЕКСТ КОЈ НЕДВОСМИСЛЕНО, ПРЕКУ БРОЈКИ ГО ПОТВРДУВА "КРИМИНАЛОТ" И ФАКТОТ ДЕКА НБА НЕМИЛОСРДНО ГИ ПОТЦЕНУВА НЕЈЗИНИТЕ ФАНОВИ И ГЛЕДАЧИ ПО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА , ОД ЦЕЛ СВЕТ..........И ГИ ПРАВИ ЕПТЕН БУДАЛИ И МАГАРИЊА..........БАРЕМ ПОВЕЌЕТО !!!!!
„Дејв„ пишуел филмови за конспирации кога слушнал за повредата. Иначе и самиот „Дејв„ ќе ставеше во текстот видео клипови за да видиме каде тоа на ЛА им поклонуваат слободни фрлања.The news of Bryant's injury spread as this post was being written.
Eх, има врска како нема. Само хејтер е.Дај некој нека го банира овај трт .. се гледа дека врска нема од кошарка и само хејта против Лејкерси .
Дап, пошто нема потреба да ја гледаш утакмицата (па и така си е, за кладионици доволно е само бокс-скорот да се гледа).
Еден овака елоквентен дечко како тебе сигурно може да го елаборира со примери овој текст на реномираниот (анонимен уствари) автор што се одзива на името „Дејв„.
Еве ти ја утакмицата на торент па повели извади клипчиња на youtube. Пошто имаше толку многу измислени фаули во „местенава„ утакмица сигурно нема да ти биде проблем да најдеш многу такви ситуации...
НЕ.
Да си ја гледал утакмицата нема да јадеш... бурек, туку и ти не си го гледал преносот, исто како и „Дејв„ кој и сам кажува дека го пишувал текстот кога слушнал дека (за тебе, Дејв и таквите како вас) Возвишениот Великомаченик, Пресветлиот Коби Брајант... се здобил со повреда од која можеби ја завршува кариерата.
„Дејв„ пишуел филмови за конспирации кога слушнал за повредата. Иначе и самиот „Дејв„ ќе ставеше во текстот видео клипови за да видиме каде тоа на ЛА им поклонуваат слободни фрлања.
Фактите се дека ЛА конечно почна да игра нешто подобро под кошевите, а со тоа не само Хауард туку и Гасол влече фаули. Дури и кога не играат хак-а-хауард, противничките играчи во 9 од 10 случаи го фаулираат Хауард штом допре топка под кош. Коби одсекогаш бил мета на фаули. Што повеќе?
Плус повеќето во овој мрзлив тим на ЛА се толку летаргични и незаинтересирани во одбраната што не прават дури ни фаули, па нормално дека нивните противници шутираат толку малку слободни фрлања (пола и повеќе поени на ЛА се примени под кош без никаква одбрана на положувачот).
Инаку многу интересно е како и ти и други тука селективно го проценувате ШШ (шупакот Штерн). Никаде не ве читав да го критикувате идиотот кога од „кошаркашки причини„ поништи чист дил за размена меѓу ЛА, Хјустон и Њу Орлеанс (и заради тоа сега го гледам Блејк на местото на Пол), ниту за педерското проституирање на ШШ со газдите на клубовите со што беше директен кривец за штрајкот, набиенава скратена сезона во која со повреди се здобија многу играчи...
Но затоа први сте тука да се ситите на лешот на големиот клуб... ЛЕШИНАРИ СМРДЛИВИ!
Ама не се секирајте, клубот убав пак ќе никне... САМО НЕКОЈ ДА ГО ТРГНЕ ГЛУПИОТ ЏИМ БАС, и да го остават Купчак да си ја работи работата.
E ајде де, добро е!Само да е Џим Бас здрав, ЛА ке бидат циркуз во наредниов период, тек иде периодот пост Bryant ерата кога ЛА пак ке се јадат сo Кингс (со овој умрен KINGS а и Bobcats )...........абе се врти тркалото, не може да бидете се нај нај ВИЕ во НБА!
.
За личните со Warriors........па една ама највредна одлука, во моменти кога се решава утамицата, кога му досудија на Curry фаул над Blake , на блокот од Howard ....Видеа да сум правел на youtube со грешкиве
.
Ароганција бе Vanlok, многу лоша работа !!!!!! ТОА Е твојот проблем со текстот на типот и на сите фанови од ЛА !
.
А кога сме кај вистината имај малку доблест да признаеш дека ЛА оваа година се мизерија и дека не заслужуваат да одат плејоф.
.
Еј Ванлок, за домашно, деновиве најди ми партија во последниве 5-6 години каде за 48 минути регуларен дел се досудени 50 слободни и постирај ја тука, со дата , резултат ...............не брзај те чекам, само ти најди ја и стави ја тука и мене ме интересира дали има таква партија ! АЈ !
Philly fan and proudОд неодамна почнав да ги следам кајгана форумите за ракомет и мило ми е што гледам дека имало и многу активна НБА заедница. Подолго време следам НБА и читам американски блогови, па еве шанса да ги кажам и моите "2 cents". И онака како навивач на 76ерс не преостанува ништо друго, со оглед дека Сиксерси минуваат низ најдепресивната сезона во изминатите 10-15 години, и влегуваат во исклучително турбулентна меѓусезона, со еден куп слободни агенти, без тренер и со нејасна стратегија за иднината.
П.С. Има други навивачи на Филаделфија? Јас веќе 10-15 години навивам за нив, а последните 2-3 сезони ги гледам и сите натпревари без исклучок.
П.П.С. Гледам и овде како и на сите други места, главната расправија е за Лејкерси![]()