NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај некој нека го банира овај трт .. се гледа дека врска нема од кошарка и само хејта против Лејкерси .

Even if you didn't see the game you may also notice its most distinctive feature via theboxscore...

ОДЛИЧЕН ТЕКСТ КОЈ НЕДВОСМИСЛЕНО, ПРЕКУ БРОЈКИ ГО ПОТВРДУВА "КРИМИНАЛОТ" И ФАКТОТ ДЕКА НБА НЕМИЛОСРДНО ГИ ПОТЦЕНУВА НЕЈЗИНИТЕ ФАНОВИ И ГЛЕДАЧИ ПО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА , ОД ЦЕЛ СВЕТ..........И ГИ ПРАВИ ЕПТЕН БУДАЛИ И МАГАРИЊА (n) ..........БАРЕМ ПОВЕЌЕТО !!!!!

Дап, пошто нема потреба да ја гледаш утакмицата (па и така си е, за кладионици доволно е само бокс-скорот да се гледа).

Еден овака елоквентен дечко како тебе сигурно може да го елаборира со примери овој текст на реномираниот (анонимен уствари) автор што се одзива на името „Дејв„.
Еве ти ја утакмицата на торент па повели извади клипчиња на youtube. Пошто имаше толку многу измислени фаули во „местенава„ утакмица сигурно нема да ти биде проблем да најдеш многу такви ситуации...

НЕ.

Да си ја гледал утакмицата нема да јадеш... бурек, туку и ти не си го гледал преносот, исто како и „Дејв„ кој и сам кажува дека го пишувал текстот кога слушнал дека (за тебе, Дејв и таквите како вас) Возвишениот Великомаченик, Пресветлиот Коби Брајант... се здобил со повреда од која можеби ја завршува кариерата.
The news of Bryant's injury spread as this post was being written.
„Дејв„ пишуел филмови за конспирации кога слушнал за повредата. Иначе и самиот „Дејв„ ќе ставеше во текстот видео клипови за да видиме каде тоа на ЛА им поклонуваат слободни фрлања.

Фактите се дека ЛА конечно почна да игра нешто подобро под кошевите, а со тоа не само Хауард туку и Гасол влече фаули. Дури и кога не играат хак-а-хауард, противничките играчи во 9 од 10 случаи го фаулираат Хауард штом допре топка под кош. Коби одсекогаш бил мета на фаули. Што повеќе?
Плус повеќето во овој мрзлив тим на ЛА се толку летаргични и незаинтересирани во одбраната што не прават дури ни фаули, па нормално дека нивните противници шутираат толку малку слободни фрлања (пола и повеќе поени на ЛА се примени под кош без никаква одбрана на положувачот).

Инаку многу интересно е како и ти и други тука селективно го проценувате ШШ (шупакот Штерн). Никаде не ве читав да го критикувате идиотот кога од „кошаркашки причини„ поништи чист дил за размена меѓу ЛА, Хјустон и Њу Орлеанс (и заради тоа сега го гледам Блејк на местото на Пол), ниту за педерското проституирање на ШШ со газдите на клубовите со што беше директен кривец за штрајкот, набиенава скратена сезона во која со повреди се здобија многу играчи...
Но затоа први сте тука да се ситите на лешот на големиот клуб... ЛЕШИНАРИ СМРДЛИВИ!

Ама не се секирајте, клубот убав пак ќе никне... САМО НЕКОЈ ДА ГО ТРГНЕ ГЛУПИОТ ЏИМ БАС, и да го остават Купчак да си ја работи работата.

Вчера кој ја гледаше утакмицата Булс-Хит можеше да види какви одлуки имаа судиите.После последниот пораз од Булс и интервјуто на леброн, се виде драстича разлика во судењето.Булс имаа повеќе лични (30) отколку погодени шутеви од поле (29).Свиреа неколку пати фаул во движење или во шут а плус имаше и непостоечка техничка на тибодо.

Дап, пошто нема потреба да ја гледаш утакмицата (па и така си е, за кладионици доволно е само бокс-скорот да се гледа).

Еден овака елоквентен дечко како тебе сигурно може да го елаборира со примери овој текст на реномираниот (анонимен уствари) автор што се одзива на името „Дејв„.
Еве ти ја утакмицата на торент па повели извади клипчиња на youtube. Пошто имаше толку многу измислени фаули во „местенава„ утакмица сигурно нема да ти биде проблем да најдеш многу такви ситуации...

НЕ.

Да си ја гледал утакмицата нема да јадеш... бурек, туку и ти не си го гледал преносот, исто како и „Дејв„ кој и сам кажува дека го пишувал текстот кога слушнал дека (за тебе, Дејв и таквите како вас) Возвишениот Великомаченик, Пресветлиот Коби Брајант... се здобил со повреда од која можеби ја завршува кариерата.

„Дејв„ пишуел филмови за конспирации кога слушнал за повредата. Иначе и самиот „Дејв„ ќе ставеше во текстот видео клипови за да видиме каде тоа на ЛА им поклонуваат слободни фрлања.

Фактите се дека ЛА конечно почна да игра нешто подобро под кошевите, а со тоа не само Хауард туку и Гасол влече фаули. Дури и кога не играат хак-а-хауард, противничките играчи во 9 од 10 случаи го фаулираат Хауард штом допре топка под кош. Коби одсекогаш бил мета на фаули. Што повеќе?
Плус повеќето во овој мрзлив тим на ЛА се толку летаргични и незаинтересирани во одбраната што не прават дури ни фаули, па нормално дека нивните противници шутираат толку малку слободни фрлања (пола и повеќе поени на ЛА се примени под кош без никаква одбрана на положувачот).

Инаку многу интересно е како и ти и други тука селективно го проценувате ШШ (шупакот Штерн). Никаде не ве читав да го критикувате идиотот кога од „кошаркашки причини„ поништи чист дил за размена меѓу ЛА, Хјустон и Њу Орлеанс (и заради тоа сега го гледам Блејк на местото на Пол), ниту за педерското проституирање на ШШ со газдите на клубовите со што беше директен кривец за штрајкот, набиенава скратена сезона во која со повреди се здобија многу играчи...
Но затоа први сте тука да се ситите на лешот на големиот клуб... ЛЕШИНАРИ СМРДЛИВИ!

Ама не се секирајте, клубот убав пак ќе никне... САМО НЕКОЈ ДА ГО ТРГНЕ ГЛУПИОТ ЏИМ БАС, и да го остават Купчак да си ја работи работата.

абе Vanlok :coffee: ,

се изнајаде човече корнфлекс со брусница (триците се добри поради влакната) Нека ти е на здравје!!!

Во твојов пост од цела страна ама еден аргумент не даде да го демантираш текстов од типот.............бла бла бла , ми се фати за тоа кој бил , ваков таков никаков, нерелевантен, анионимус (хороскоп знаеш што е?! :LOL: ).... па срамота е НЕ ВРЕДИШ ДА ТИ РЕПЛИЦИРАМ ВООПШТО .........одсекогоаш си бил тежок филозоф, и скаран си со бројки и факти и мислиш дека разбираш нешто од кошарка !!! Па и за Штерн дури ми се расплака (за Chris Paul трејдот) :pos: ..........Абе уште ли не го преболевте Chris Paul :pos: ?! Јебигааааааа, одсекогаш сакавте вие да се курчите со најдобрите играчи и да имате јаки парчиња во тимот! Само да е Џим Бас здрав, ЛА ке бидат циркуз во наредниов период, тек иде периодот пост Bryant ерата кога ЛА пак ке се јадат сo Кингс (со овој умрен KINGS а и Bobcats )...........абе се врти тркалото, не може да бидете се нај нај ВИЕ во НБА!

Па дури и torrenti ми даваш за утакмицата , не сум ја гледал .........дај не се бламирај, врати се 2 страни назад на мој пост за партијата со Warriors !!!!!! Да ти раскажувам утакмици ли сакаш ?!

Типот во текстот му текнало да пробуричка малце и како и секој нормален човек се интересира да најде некое објаснување што се случува со ЛА последно време со личните...........тоа што го напишал можел секој да го најде со малку труд и да дојде до истите бројки......не дека за трудов трба да добие Нобелова........не ги измисли тој, статистика достапна за секој, само треба да владееш собирање одземање до 10 , за да ги разбереш работиве и да сакаш да ја знаеш вистината !!!!! ПА И СМЕ СЕ СИТЕЛЕ СО ТИПОТ НА ПОВРЕДАТА НА БРАЈАНТ.............бројките не лажат бе на типот !

За личните со Warriors........па една ама највредна одлука, во моменти кога се решава утамицата, кога му досудија на Curry фаул над Blake , на блокот од Howard (кој беше и лична во напад можеби) =единствените слободни кој Blake ги изведе на мечот на 42 секунди пред крај , кога и бевте во бонусот и губевте 1 разлика, затоа и го донесоа на линија за слободни , што се сигурно сигурно е .........така да не ми дроби дека Коби , Кловнот и Гнездото како влечеле фаули..........и Blake ли е со IQ да извлече фаул ?!:pos: Видеа да сум правел на youtube со грешкиве:rolleyes:

Тебе и NASA лично да ти донесе камења од роверот од Марс ти ке викаш дека се камењата од најблискиот поток или од Плетвар, те заебале не се автентични ! Ароганција бе Vanlok, многу лоша работа !!!!!! ТОА Е твојот проблем со текстот на типот и на сите фанови од ЛА !

А кога сме кај вистината имај малку доблест да признаеш дека ЛА оваа година се мизерија и дека не заслужуваат да одат плејоф. Ви беше горчливо кафето оваа година секој ден , таа е, не се погоди сезонава !!!!

Еј Ванлок, за домашно, деновиве најди ми партија во последниве 5-6 години каде за 48 минути регуларен дел се досудени 50 слободни и постирај ја тука, со дата , резултат ...............не брзај те чекам, само ти најди ја и стави ја тука и мене ме интересира дали има таква партија ! АЈ !

Океј Трт, бидејќи сме дигнати и вообразени ние фановите на Лејкерс еве го мењам тимот, кажи ми само за кој да навивам. Сакам да престанам да бидам дигнат, те молам препорачај ми некој тим.

Само да е Џим Бас здрав, ЛА ке бидат циркуз во наредниов период, тек иде периодот пост Bryant ерата кога ЛА пак ке се јадат сo Кингс (со овој умрен KINGS а и Bobcats )...........абе се врти тркалото, не може да бидете се нај нај ВИЕ во НБА!
.
За личните со Warriors........па една ама највредна одлука, во моменти кога се решава утамицата, кога му досудија на Curry фаул над Blake , на блокот од Howard ....Видеа да сум правел на youtube со грешкиве:rolleyes:
.
Ароганција бе Vanlok, многу лоша работа !!!!!! ТОА Е твојот проблем со текстот на типот и на сите фанови од ЛА !
.
А кога сме кај вистината имај малку доблест да признаеш дека ЛА оваа година се мизерија и дека не заслужуваат да одат плејоф.
.
Еј Ванлок, за домашно, деновиве најди ми партија во последниве 5-6 години каде за 48 минути регуларен дел се досудени 50 слободни и постирај ја тука, со дата , резултат ...............не брзај те чекам, само ти најди ја и стави ја тука и мене ме интересира дали има таква партија ! АЈ !
E ајде де, добро е!
Од 50-те „поклонети„ слободни фрлања дојде на таа една, (според тебе) сомнителна лична грешка. Да поанализираш уште малку ќе видиш дека и таа е во рамки на толкување на судијата.

Иначе за видеата со грешките на youtube, не ти туку еден куп други ќе поставеа на нет... АКО ГИ ИМАШЕ. Затоа не го дрви и покажи (ако можеш) со примери каде тоа ЛА се привилегирани од судиите и од мајмунот Штерн.

Да. За ЛА уште одамна кажав дека се мизерија и оваа и предходната сезона и тоа најмногу заради разгалено синче кое мисли дека клуб може да се води по муабети од кафана.
Како и да е, не е твое да кажеш кој и како ќе оди во плеј-оф... тоа ќе видиме по резултатите.

А Џим Бас можеш дома да си го земеш, може и тој кловнот Хауард да ти го дадеме само за да се одтарасиме од тоа копилето Џим...

Од неодамна почнав да ги следам кајгана форумите за ракомет и мило ми е што гледам дека имало и многу активна НБА заедница. Подолго време следам НБА и читам американски блогови, па еве шанса да ги кажам и моите "2 cents". И онака како навивач на 76ерс не преостанува ништо друго, со оглед дека Сиксерси минуваат низ најдепресивната сезона во изминатите 10-15 години, и влегуваат во исклучително турбулентна меѓусезона, со еден куп слободни агенти, без тренер и со нејасна стратегија за иднината.

П.С. Има други навивачи на Филаделфија? Јас веќе 10-15 години навивам за нив, а последните 2-3 сезони ги гледам и сите натпревари без исклучок.

П.П.С. Гледам и овде како и на сите други места, главната расправија е за Лејкерси :)

Од неодамна почнав да ги следам кајгана форумите за ракомет и мило ми е што гледам дека имало и многу активна НБА заедница. Подолго време следам НБА и читам американски блогови, па еве шанса да ги кажам и моите "2 cents". И онака како навивач на 76ерс не преостанува ништо друго, со оглед дека Сиксерси минуваат низ најдепресивната сезона во изминатите 10-15 години, и влегуваат во исклучително турбулентна меѓусезона, со еден куп слободни агенти, без тренер и со нејасна стратегија за иднината.

П.С. Има други навивачи на Филаделфија? Јас веќе 10-15 години навивам за нив, а последните 2-3 сезони ги гледам и сите натпревари без исклучок.

П.П.С. Гледам и овде како и на сите други места, главната расправија е за Лејкерси :)
Philly fan and proud :love: :icon_mrgr:
Има и фан клуб на форумов, ама никој не пишува, јас пробав да го заживеам малце пред 2 месеци али слабо (n). Еве штом си ти тука пишувај таму слободно, ваљда ке ги живнеме и другите фанови :)

на стеф уште две тројки му фалат за да го помини реј реј во најмногу тројки постигнати во една сезона :cuc:

T-mac како што е мераклија ептен за птици o_O , може и Македонија да заврши !!!

минатава година Atlanta Hawks, оваа во Кина Qingdao Eagles...........на ред се Штрковите од МЗТ :vozbud: :pos:
Не мора па се грабливки бе T mac :icon_lol: !!!!!!

Се гледа ама колку е исплашен Popovich од Лакерс во прва рунда :ROFLMAO: .............затоа се појачаа!!!!
(ај речи пак бе другарче дека Popovich не е класа тренер:rolleyes: !!!)

И сега уште фали да изгубат Spurs во прва рунда и да го јаде Tracy ќотекот :LOL:

Убаво е Т mac пак да се гледа кај што му е местото (y) ............не по шупи у Танзанија !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom