NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Мојот тим Денвер се договори со Нене. Останува човекот кај нас. Плус Кори Бруер и Руди Фернандез. Добар ростер имаме, очекувам плејоф.

Ма нема ништо бесплатно, информацијата е bullshit.
Може да бидат бесплатни егзибицискиве утакмици на НБА, инаку league pass сеуште чини некои 140 долари.
Нема бесплатно гледање НБА... Не спијте на тоа уше.
Затоа има стрим :)
Има определн период бесплатно, истото го имаше и лани некаде во јануари.
Лига пасот ќе биде за цела сезона, а ова ќе биде само до 9ти јануари.

Дали знаете на спортскиве канали ( ESPN,Sport Klub...) ке има пренос и на кој ако има.

315ejw5.jpg

Орландо ги прекинале сите разговори со другите тимови околу евентуален трејд на Двајт.

Како се игра ова фантази, мене пред некој ден ми бараше пари !! дајте ми директен линк плс

БУМММММ!!!!

Клиперс и Хорнетс имаат начелен договор: Пол во замена за Гордон, Амину, Кејмн и пикот од Минесота...

БАМММММ!!!

извор!

П.С. Ќе ми извините, ама сега трампата за Чонси навистина ми нема смисла... Посебно затоа што Бледсо не е вклучен во трејдот... o_O

Наместо у Ла Лејкерс, во Ла Клиперс, тешко ќе му падне ова, претпоставувам :D

Билапс секако неможе да биде трампан до следната година, значи Клиперси сега имаат три плејмејкери од кои еден е суперстар (I don`t get it!)...
Очекувајте Ерик Бледсо да биде трампан за добар бек шутер или за ниско крило ако Батлер игра на „двојка“ сезонава - што би рекло висока петорка на Клиперси.

Каков дабл бич-слеп за Лејкерси, прво Орландо кажуваат дека Двајт останува а сеа Крис Пол во Клиперс.. Епа ајде сега да го видам Купчак со неговиот мастер-план....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom