NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Да ти кажам право не сакам да ги изедначувам на било кое поле пол и гордон дека е повеќе од јасно кој е подокажан во лигата, но мене многу ми се допаѓа стилот на игра на Гордон.. Дечкото ми е фаворит и мислам дека има простор многу,многу да напредува.. Ако не ништо да има ментор како Реј Ален и мислам дека може и да го надмине.. Искрено мене Гордон ми е > од Крис пол..

Пропадна и размената со Клиперси, НБА повторно барала превисока цена.

cp3-t1.jpg

Ако си оди Пол (а сигурно ќе си оди) тогај Џерет Џек најверојатно ќе биде стартен плеј

Да ти кажам право не сакам да ги изедначувам на било кое поле пол и гордон дека е повеќе од јасно кој е подокажан во лигата, но мене многу ми се допаѓа стилот на игра на Гордон.. Дечкото ми е фаворит и мислам дека има простор многу,многу да напредува.. Ако не ништо да има ментор како Реј Ален и мислам дека може и да го надмине.. Искрено мене Гордон ми е > од Крис пол..
misc-true-story-l.png

Клиперси и дефинитивно се аут од трката по Пол бидејќи го потпишаа Чонси Билапс!
Клиперси ова го направиле само неколку минути пред Билапс да премине од амнестиран играч во слободен агент...
Билапс изјави дека не сака никој да го ангажира пред да стане слободен агент (во 00.00 часот по наше време предмалку) па сам да одбере каде да игра и се закани дека во спротивен случај оди во пензија.
Ќе биде интересно да видиме дали ќе игра за Клиперс или ќе ги закачи патиките на клин...

Штета, се надевав дека Лејкерси ќе го земат... :sneaky:

Далас се решени да го бранат прстенот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom