NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Боби[Мкд];3317155 напиша:
Мислам дека ќе игра, како и да е заборавив да спомнам, добар драфт за Далас.:icon_lol:

Годинава под фантастичниот Новитцки сме шампиони.:vozbud:

Дан мислиш трејд ???

Нема да игра вечер, нешто зафркнаа со договорот, т.е со хартиите.

Знае ли некој дали и каде ќе има реприза од било што од All-Stars 2010 натпревариве? (east vs west, dunk contest, 3 Point Shoot-out....)

Или негде да ги има да си ги симнам? (освен нели youtube клипчиња)

Не знам зошто никој не го спомнува Крис Бош кој игра одлично во Торонто, а и на Ол-старот од клупа даде 23поени. Според мене е еден од најпотценетите играчи во НБА.

Не знам зошто никој не го спомнува Крис Бош кој игра одлично во Торонто, а и на Ол-старот од клупа даде 23поени. Според мене е еден од најпотценетите играчи во НБА.

Сигурно ;)

Знае ли некој дали и каде ќе има реприза од било што од All-Stars 2010 натпревариве? (east vs west, dunk contest, 3 Point Shoot-out....)

Или негде да ги има да си ги симнам? (освен нели youtube клипчиња)

истото прашувам и јас... ама немам замунда акк... ако го симнал некој торентот, нека ме адд на мсн да ми го прати...

Друг пат со линкови од утакмици, торенти и слично на ПП. :wink:

Ааа еве го Батлер, ама Дирк со брзи фаули ја седи цела прва четвртина. Лол.

Ke bide interesno dali Amar'e,ke ostane ili ke bide trejduvan vo Cavsi,do 18Feb.

Igrase Caron Butler i toa prva postava,i prva utakmica vo Dallas,
katastrofa sut 4od16 ili 13poena,Haywood i Stevenson,nikakva pomos,
igrase Dallas samo do poluvreme i tolku bese,bukvalno nemozea nisto da,
pogodat nekoj 4do5minuti,predvodeni od Durant,so ne taka suterska vecer,
i za nego,ama postignuva 25 poena vo 26 utakmica,po red,uste edna vakva,
partija od nego ke se izednaci so Iverson koj ima 27 partii i e vtor vo Istorijata,
na NBA.Oklahoma 7ma po red pobeda,kakvo iznenaduvanje na Zapad.
Utre toa ke bide prav test za Dallas doma so Phoenix,najavuvam prekrasna utak.
Marcus Camby vo Portland,za da dojdat vo Los Angeles Clippers,Steve Blake i
Travis Outlaw,podolgo vreme e povreden i uste e,dobro mlado krilo,super igrac.

Тешка утакмица за Батлер, ама има се што му треба на Далас, сепак мислам дека ќе се вклопи добро во тимот. И Хејвуд е супер во постот, барем за скокови :)

Тешка утакмица за Батлер, ама има се што му треба на Далас, сепак мислам дека ќе се вклопи добро во тимот. И Хејвуд е супер во постот, барем за скокови :)

Хејвуд е еден од најкорисните центри во лигата, многу е борбен, агилен и подвижен за негова висина. Мислим дека он ќе стане прва опција на 5 во Далас пред Дампие.
А за Батлер незнам, супер играч е само многу подруг стил на игра има Далас од оној на Вашингтон а за играчи од ваков калибар и на таа позиција може да преставува проблем ова, но ќе видимо здравје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom