NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
овие западов од секогаш сум ги мразел оти не гледаат да напраат атракција само кош дадат..тапа се

Koja камера глеаш, сите се тиња агол.

Еве како е, Бар на овој компјутер бомбона е сликата. :toe:

dsc01013u.jpg

Гледајте на Mosaic ги има сите 4 камери одеднаш.

Не мораше да се мачиш, фала у секој случај, сепак гледам на линкот од atdhe погоре ставен, стандард ми се они за лајв стриминг.

Јебига, не сум навикнат на такви преноси. :)

Јас си гледам на action cam и топ ми е:)

Инаку Ентони претера со солирањето. Решен е да биде MVP годинава. И самиот Џорг Карл рекол дека очекува оваа година Мело да биде посериозен, но мислам дека и самиот се изненадил од сериозноста на Мело:).

овие се бајаги назад 2 мин.

иначе овој Крис Кејман не го бива

76-69 на полувреме од натпреварот

Интересни асистенции и забивања имаше во ова полувреме, се надевам дека во второ ќе биде уште појако и на крајот да победи Истокот, а за најкорисен играч да биде прогласен ЛеБрон Џејмс или Двајт Хауард :wink:

кој гласал за Кејман мајке му...која петарда типот...колку подобри играчи има од него шо заслужуваат место ондека...:)

Катастрофа. Да го заокружи и така катастрофалниот ол стар. Ништо од куцања, интересни акции... Ол старот веќе не е тоа што беше.
Ги гледав руки вс софмор, беа дупло поинтересни.
Поштовање за Крис Бош. Најдобар процент има, и фати добри топки, атрактивен играч.

Секоја година полошо и полошо!!!!
Зошто Шек не игра? Едиствениот шоу мен последниве години?

Како треба да изгледа еден алл стар незнам дали се сеќавате на 2001 (според мене најдобриот) од тогаш навака се игра за победа а не за публика.

Уживајте

Победа на Истокот со резултат 141-139 :)

МВП - Најверојатно ЛеБрон Џејмс или Двејн Вејд :wink:

Во споредба со прошли години, слабо... многу слабо. Ме замисли дали вредит и в година да седам буден до ниедно време да гледам.

ех Кармело ја усра работата на крај... фацата на Леброн кога зема Вејд МВП :tv:

фалеа атракции, а фалеа и тие што требаше да ги прават...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom