NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Победа на Истокот со резултат 141-139 :)

МВП - Најверојатно ЛеБрон Џејмс или Двејн Вејд :wink:
пу бе 2 разлика хаха.Абе овие од НБА.цом да го пишеа резултатот на насловна мајку му се убив од барање или поспан сум од сабајле.Вчера заспивање последна четвртина кома бев ама мн бев уморен тоа е башка требаше да станам.

леле многу сакав да земе ЛеБрон. чоекот заслужи за тоа што го напраи за Кливленд. Али сепак Вејд се покажа на All-Star-oт. честитки :aplauz:

Многу добар натпревар, интересен за гледање.
Можам да кажам дека имаше подобри забивања од Slam Dunk contest-от:vozbud:
Се виде дека Wade и Carmelo одеа на MVP, и двајцата имаа дабл дабл. Да ја дадеше Мело тројката сигурно ќе беше он, вака Wade заслужено беше прогласен за MVP.:vozbud:

Како почна, бетер од евро лига беа, само шуткаја тројки без безе.
После едно време се крена малце нивото на играта, овие од Истокот почнаја да прат интересни работи.
Во секој случај добра утакмица, многу поарно од лани шо беше

а шо мислите за рекордот за во Гинис? 108.713 луѓе ја гледаа вчера утакмицата во живо таму...најмногу гледачи во живо на еден кошаркарски натпревар:toe:

а шо мислите за рекордот за во Гинис? 108.713 луѓе ја гледаа вчера утакмицата во живо таму...најмногу гледачи во живо на еден кошаркарски натпревар:toe:

Да да ама последна четвртина празно беше. Него во што играа за рагби беше она стадион?

лично,мислам дека не се осети онаа атмосфера дека има 110.000 таму,да имаше поголема атрактивност и забава на теренот ќе беше друга приказна...

лично,мислам дека не се осети онаа атмосфера дека има 110.000 таму,да имаше поголема атрактивност и забава на теренот ќе беше друга приказна...
истото го викам и јас...па 108 иљади луѓе па тоа е народ бе, а овие беа како да има 10.000 онака заспани беа...ама тоа ти е вчера се беше едно големо шоу и во публика све беа фаца до фаца:smir:

Сосем заслужена ттула за Вејд, шут од поле 75% што е многу добро. Ке беше интересно и Крис Бош да земеше ама се изгуби при крајот. Како и да е многу тапа натпревар, 3-4 потега беа добри само...

Е ај ако најде некој торент за утакмицава од синоќа да прати ПП да си ја симнам:):smir:

Коби Брајант избран за играч на деценијата со 54% од гласовите наспрема Џејмс со 17%

cd9cb1a0d9.jpg

Denes e odmor,od Utre pak na Gledanje,Cetvrtok:Cleveland-Denver i Lakers-Boston,TNT!!

Kakov 59-ti NBA All-Star vo Dallas,go otvori,Usher,
za po dve cetvrtini fenomenalni odigrani,na poluvremeto,
da nastapat dvete prekrasni pejacki prvo,Shakira a potoa i
Alicia Keys,gremi pobednicka,mnogu Celebrity,Ludacris,Spike Lee,P.Diddy...
Sto se odnesuva do igrata posebno,3 i 4 cetvrtina,se za pamtenje,
posebno,LeBron,Wade,Howard,Bosh,D-Will's,site vo celost,zabivanja,
asistenci,stilovi,cepelini,neizvesnosta vo poslednite,7do8 minuti,koga Bosh,
pogodi 2 slobodni,za pobeda a promasi 3 za pobeda Carmelo,141EAST-WEST139.
Strasniot i raspolozen D-Wade,e zasluseno MVP so 28poena,11asistenci i 5stila.
Rekordot od 108,713,gledaci na Cowboys Stadium,e samo edna Nedelna Istorija,
koja ke si ja pamtam za sekogas,bidejki ovoa bese pravo LUDILOOOOOOOOOO.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom