NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Далаааааааааааааас :vozbud::vozbud: Јао, 7 ин а роу :D Шарлот у гости денес, тешко гостување али ако можевме Атланта, Лејкерс и други можеме и Шарлот.
Одма почна да се исплаќа трејдот, браво екипо ! :back:

Shaguille O'Neal's cela sezona out ili od 6 do 8 nedeli,poradi povreda na palecot.

Kakov maraton lud nemam zborovi,pravi playoffs utakmici site cetiri,cela vecer,
1.Spurs i Suns na 107-105 uste ne mi e jasno kako mozese Richardson da promasi sam vo kontra zabivanje na nekoj 40 sekundi,2 pati pobednik na zabivanja,i so toa im ja podari pobedata,Manu odlicen 21 poen i Duncan 21 poen,
Jefferson odlicen redno vreme bese 20 poena,Amar'e 41 poen 12 skoka i strasno
zabivanje i poster vo faca na Jefferson,WoW Amar'e,113-110 bitna 'W' za Spurs.
2.Lakers i Denver po dobro zdravje,i ja da spomenam koja odbrana ja izigra Artest nad Melo,lud covek 6 ukradeni topki,,klucni poeni,MVP na utakmicata
Odom so 20 poena,i toa kako gi skrsi so negovite poeni,strasna odbranbena
utakmica i zelba da pobedi L.A.ogromna,emocci milion,za da namalat na 2-1serij.
3.Orlando i Miami,posle 4 utakmici poradi povreda se vrati Wade,postigna 21 poen,imase drama i tuka se do krajot na 3-ta cetvrtina,sa da se odlepi na krajot
na 3-ta i mirno da ja zavrsi i poslednata 4 cetvrtina,Rashard Lewis so 22 poena,
i J.J.Redick od klupa so 15 poena,da namali i tuka Orlando vo serijata na 2-1.
4.Dallas i Hornets uste rano vo 1-ta cetvrtina,napravija domakinite klucna
prednost,vodea so 25 razlika no padna malu vo 3 i 4 cetvrina,i dojde Hornets
do 97-101,no tuka e masinerijata Germanska Dirk Nowitzki so 36 poena i do
7 pobeda po red na Mavsi,da go spomenam i rookito,Darren Collison brilijantno
izigra so 35 poena,i drugoto rooki e odlicno Marcus Thornton so 21 poen,
si dobija Hornetsi dva odlicni igraci mladi,go zamenuvaat dobro CP3.

Абе у пм и двата напревари ги изгубиа miami. :@

Арно први дојде, со свеж нет да изгледам некоја утакмица. Во план ми се Кливленд - Њујорк и Феникс - Денвер за денес. А да не има некој информација дали Алфа барем плеј офот ќе го пренесват или ќе си го ебаваме лимитот до крај ?

Арно први дојде, со свеж нет да изгледам некоја утакмица. Во план ми се Кливленд - Њујорк и Феникс - Денвер за денес. А да не има некој информација дали Алфа барем плеј офот ќе го пренесват или ќе си го ебаваме лимитот до крај ?

Ќе си го ебаваме лимитот до крај :vozbud:

Kavs ги збришаа Никси, одлична тимска игра на Кавси, Леброн со "само" 22 поени, но одлична помош доби од Џејмисон пред се и ЏЏ Хиксон кој игра се подобро и подобро, двајцата имаа по 17.

Глеав малце и Орландо кој ја уништи Филаделфија, Нелсон конечно заигра како се очекува од него.

Сеа се фрљам на глеање Денвер - Феникс, рестартиран ми е лимитот па сеа да надополним за 3-те дена не глеање :vozbud:

Ќе си го ебаваме лимитот до крај :vozbud:

Kavs ги збришаа Никси, одлична тимска игра на Кавси, Леброн со "само" 22 поени, но одлична помош доби од Џејмисон пред се и ЏЏ Хиксон кој игра се подобро и подобро, двајцата имаа по 17.

Глеав малце и Орландо кој ја уништи Филаделфија, Нелсон конечно заигра како се очекува од него.

Сеа се фрљам на глеање Денвер - Феникс, рестартиран ми е лимитот па сеа да надополним за 3-те дена не глеање :vozbud:

Да не имаш некој стрим за Феникс - Денвер? Овен тој на atdhe...нешто се губи сигнал незнам шо му се дешава.

Да не имаш некој стрим за Феникс - Денвер? Овен тој на atdhe...нешто се губи сигнал незнам шо му се дешава.

Неможев да најдем, и ја глеав прво полувреме само и баталив, отиднав на спиење :tapp:

уфф каква партија на Орландо сите играчи на ниво на задачата, само Хауард беше под просекот замислете имаше само три скока за 25мин:) ама немаше потреба од него бидејќи другите имаа 65,2% реализација за три(15-23) и 59% за два(45-77)

заборавив да го пофалам Нелсон, полека човекот си се враќа во форма 10а. 22п.

Далас МАВЕРИСК, алооооо :D Газиме, газиме, газиме ... 8 ин а роу :) Следни Минесота дома, за 9та победа у серија.
п.с Дирк 27 поени со 13 скока, Батлер 22, Тери 20.

BOSTON E TIM CTO SI GO SAKAM POSLE INDIANA,DETROIT-BOSTON,SE VRAKA P.Pierce,AJDE 'W'.

Memphis so Portland vodea domakinite na poluvreme 53-41,a za vo 3-ta,
cetvtina za da padnat,drasticno vo igrata,i primija duri 41 poen,se drzea
do kraj za da postigne klucni poeni Batum so 21 poen zavrsi i zaedno so Roy
so 25 poena go zavrsija road tripot so 4-1,za da se vratat doma,a za Memphis
voa e 7 poraz doma,Gay so 19 poena i Randolph so 22 poena.
Konecno doma da tepa i Houston so Toronto,ubedlivo od pocetok do kraj,
domakinite,Aaron Brooks so 28 poena i Kevin Martin so 28 poena,i kolektivna
prekrasna igra,gostite bea bes Chris Bosh i Jose Calderon.

Добро бе луѓе колкав лимит имате па што неможите да гледате НБА?Една утакмица да ја гледаш од почеток до крај без прекин и на полувреме да ти врти повеќе од 400 МБ нема да ти земе.Ако го стопираш на полувреме и на тајмаути и со 300 ќе поминеш...

Синоќа покрај КАВС прв пат ги загледав и Њу Џерси.Не ми е јасно како го изненадиле Бостон некња.Имав впечаток дека ако Кавси се стегнат да играат сериозно ќе ги победеа 50 разлика.ЛеБрон милина за очи.Неговите асистенции станаа веќе уметност.За одгодина созреан е да оди над 10 во просек по натпревар

прекината низата на Далас и тоа од Минесота, еден од најслабите тимови во лигата

Дечко или си станал на лева нога или си збркал апови :С Далас тепа 112 - 109 ! против твојата слаба Минестоа:toe:

прекината низата на Далас и тоа од Минесота, еден од најслабите тимови во лигата
Да не си грешка пријателе ? :back: 9 ин а роу, Сакраменто следни.
п.с Сега Кид не играше, покрај Томас, Дампиер има некој некаква информација за Кид ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom