NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На што дроги е овој Гери Нил ова полувреме незнам:confused:,Вејд и Џејмс имаа добри полувремиња,али Милер си гази,минутажата што ја добива ја користи максимално:D

Колку и да го поштувам Леброн, ова беше се освен добро полувреме.

И сеа коа ќе ми текне,дека некој викаше,дека Батие треба да има предност пред Милер:facepalm:.И тоа само затоа што било добар у одбрана,а тоа што не може зицер да погоди тоа нема везе.

И сеа коа ќе ми текне,дека некој викаше,дека Батие треба да има предност пред Милер:facepalm:.И тоа само затоа што било добар у одбрана,а тоа што не може зицер да погоди тоа нема везе.

Brat Miller se maci so povredi niz cela sezona...sreka golema za miami so e spremen koa e najbitno Finale

И што толку фалеше ? Знаеш колку асистенции подели, па само Вејд има 8 поени заради Џејмс.

Остајте Коцка што го „диса“ знаете дека си се пали на Вејд тој...

И што толку фалеше ? Знаеш колку асистенции подели, па само Вејд има 8 поени заради Џејмс.

Остајте Коцка што го „диса“ знаете дека си се пали на Вејд тој...

so falese??? sutevite ne rezonski...

Абе ти виде колку поена му намести на Вејд само да си положи,не е работата само да имаш по 15 поена на полувреме:)

so falese??? sutevite ne rezonski...

А Вејд бе Коцка, кај беше првиот натпревар финалево, и скоро цела серија против Индијана ?
Седи си мирен, и ти знаеш дека Џејмс го носи тимот и играта.

Тоа што промашил неколку шута, не менува многу.

Далеку од тоа, пасовите му беа на место.
Воопшто не е агресивен, Гери факин Нил го блокираше, двете тројки му беа сосема непотребни.
Баш би сакал да се разигра во второ полувреме, до сега освен тие 2-3 пасови на Вејд и Брдмен во прва четвртина не направи ништо друго.

Копија од претходната утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom