NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш ми се гледаше опасно неизвесна утакмица, а не вака на полувреме се‘ да се реши. Не ми се јасни Индијана со 2 офанзивни скокови спрема 10-те на Мајами. Токму со скокот во офанзива и лесни 2 поени ги убиваа претходниве утакмици.

Баш ми се гледаше опасно неизвесна утакмица, а не вака на полувреме се‘ да се реши. Не ми се јасни Индијана со 2 офанзивни скокови спрема 10-те на Мајами. Токму со скокот во офанзива и лесни 2 поени ги убиваа претходниве утакмици.

neznam sto ne ti e jasno...se izgubijaa..pritisok...nemanje iskustvo...pregolem zalak e za niv ova...samo nivna greska...treba da igraat najopusteno i deka nema so da izgubat taka bea u prednost....ali vaka

kolku ne....ke imaa plus eden so ke trosi topki...

Можеби, но има искуство и може да му тргне не се знае никогаш а и + играч во ротација повеќе ќе имаат...
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 04:11 ---
Хиберт вака да продолжи како што ја почна оваа четвртина заедно со Вест + Џорџ и Стивенсон може да ја доведат утакмицата до неизвесност :)

Бош да престане да шутира и се ќе биде ОК, со Џ.Р Смит под рака нека се фатат.

Wade e covekot na utakmicata
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 04:29 ---
totalna dominacija...

Индијана тотално изгубени и паднаа под притисок,ај ваљда Сан Антонио ке им биде лекот на Мајами.

Толку им беа силите на Индијана јебига,сеа сите ќе јадат бурек оно ово али си стигнаа до 7-ми меч.Ќе гледаме интересно финале али прашање е колку ќе имаат сили Мајами :D

Епа толку беше и од Индијана, сепак мора да им се даде рака за играта која ја прикажаа оваа сезона. Со толку млади играчи да стигнеш до финале и да пружиш ваква игра дефинитивно не е мала работа. Секоја чест за нив и дефинитивно најдобра серија беше оваа во плејофот.

krajot go krasi deloto....gi unistija
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 05:46 ---
dwademove_original.gif

уништување ти беше она од Спарс на Мефис, не е уништување кога ветерани и актуелни шампиони со 4-3 во серија ќе победат тим со играчи чиј просек е 26години. just saying...

Едноставно прашање на време беше кога Мајами ќе го скрши отпорот на Идијана, искрено се случи многу покасно отколку што очекував...ме воодушевија Пејсерси со нивната игра, ама немањето на искуство, очајната клупа си го направија своето. Оваа екипа има ите како потенцијал, само треба летово паметно да купат играчи и тоа да се засили втората петорка, која на неколку наврати ја направи разликата против Мајами. Пол Џорџ, Рој Хиберт, ако продолжат вака ќе бидат два суперстара, секоја чест и за двајцата, посебно за Џорџ, да се држиш рамо до рамо со еден Леброн Џејмс е стварно за респект, а кога ќе ми текне пред почетокот на плејофот си велев, и Индијана да му се падни на Чикаго, има шанса Чикаго :facepalm:

Мајами си е Мајами, шампионска екипа. Одлична комбинација на искуството и иднината, најдобриот и најкомплетниот играч на денешницава, прашање на време беше кога и Вејд ќе му се придружи, а тоа се случи на 7мава утакмица, и ете го епилогот.

Како и да е ќе биди супер интересно финалево, Спарси е многу поодморени ама тоа немора ништо да значи

Истиот ваков случај беше со Мајами и Чикаго односно Мајами против Милвоки завршија 4-0, и имаа премногу одмор додека ја чекаа серијата на Чикаго и Бруклин која се играше во седум натпревари. Првата Мајами ја загуби поради големиот одмор, коментарите најчести беа вакви, но потоа си дојде на место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom