NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Чикаго имаат мала шанса за серијава да ја земат но на сите утакмици ќе ги малтретираат Мајами и ќе играат физичка игра, прават многу фалој и се тепаат, Мајами тешко ќе им биде во источно финале, ќе бидат преморени.

sto potesko toa podobro...da ne se opustaat...i zimaat prsten

sto potesko toa podobro...da ne se opustaat...i zimaat prsten
Ако играат против Сан Антонио во финале(кој му го знаат лекот) потешко ќе биде, а и против Индиана/Нју Јорк нема да поминат со лесно, Нју Јорк во регуларна трите утакмици што ги победија против Мајами ги победија со над 10 разлика.(Колку што памтам).

Да не се опуштаат судиите е најбитно, допиши си.

hahahahahhaa....mn kompleksi vi nabivaat miami eeej...sudiite.hahahahaha
--- надополнето: 11 мај 2013 во 04:52 ---
Ако играат против Сан Антонио во финале(кој му го знаат лекот) потешко ќе биде, а и против Индиана/Нју Јорк нема да поминат со лесно, Нју Јорк во регуларна трите утакмици што ги победија против Мајами ги победија со над 10 разлика.(Колку што памтам).

neka produzi vaka bosh so po 18 skoka...i nikoj ne gi tepa

Неможеш да речеш дека не се малце вмешани судиите, не ги прави и ти ко ангели да се најпоштено да играат.
Џејмс кога изваде флоп против Фишер кој е 40 кила полесен, нема муабет.(Зборувам за регуларна)
--- надополнето: 11 мај 2013 во 04:52 ---

neka produzi vaka bosh so po 18 skoka...i nikoj ne gi tepa
Не е физички играч Бош, цел плејов просек ќе му биди 8-9 како и во регуларна.

Неможеш да речеш дека не се малце вмешани судиите, не ги прави и ти ко ангели да се најпоштено да играат.
Џејмс кога изваде флоп против Фишер кој е 40 кила полесен, нема муабет.

Не е физички играч Бош, цел плејов просек ќе му биди 8-9 како и во регуларна.

u ovaa utakmica pokaza deka moze...20 poena 19 skoka

Се бореа што се бореа Булс ама толку им е силата...
Не бидете смешни со муабетиве демек Мајами тепале минативе 2 партии со судиите, во последно време НБА во има доста проблеми со судииите, така да смешни се таквите изговори.
Кога веќе не 4-0, ќе тепаат Хит 4-1. :)

Зашто па Мајами да ми набива комплекси кога свесен сум дека тимот за кој навивам игра со 5 играчи и шансите им се минимални и за 2 победи а не па да поминат во следна рунда?

Ај ти кажи ми сега зошто ЛеБрон го штитеа толку многу во напад, каде што му дозволуваа контакти повеќе и од дозволеното ( хинт: над Белинели 3 фаули во 1 напад ) ?

Ова што го пиша и Син ќе ми кажеш дека не е вистина, дека тоа над Бош беше фаул а тоа над Белинели не? (y)
И за тим со 5 играчи им помагаат судиите, можам да замислам како ќе им биде на Индијана и Њу Јорк.

u ovaa utakmica pokaza deka moze...20 poena 19 skoka
На секој играч во една сезона му се случува да фати 15+ скока и над 40 поени.
Работата е редовно да го прави тоа, како Хауард на пример или Ноа, над 11/12 просек што имаат.

На секој играч во една сезона му се случува да фати 15+ скока и над 40 поени.
Работата е редовно да го прави тоа, како Хауард на пример или Ноа, над 11/12 просек што имаат.
Хауард сезонава ниеднаш немаше 15+ скока и 40 поени, редовно да не збориме :)

Зашто па Мајами да ми набива комплекси кога свесен сум дека тимот за кој навивам игра со 5 играчи и шансите им се минимални и за 2 победи а не па да поминат во следна рунда?

Ај ти кажи ми сега зошто ЛеБрон го штитеа толку многу во напад, каде што му дозволуваа контакти повеќе и од дозволеното ( хинт: над Белинели 3 фаули во 1 напад ) ?

Ова што го пиша и Син ќе ми кажеш дека не е вистина, дека тоа над Бош беше фаул а тоа над Белинели не? (y)
И за тим со 5 играчи им помагаат судиите, можам да замислам како ќе им биде на Индијана и Њу Јорк.

miami 30 slobodni cikago 25 slobodni...te molam zboruvaj mi kako toa sudiite im pomagale na miami
--- надополнето: 11 мај 2013 во 05:03 ---
ili mozebi minatava utakmica 50 razlika so gi pobedia...i sudiive davaa kosevi za niv

абе работата е кога тепа чикаго, сите се среќни и весели, и секако праведно е земана утакмицата
али кога тепат мајами, тогаш мора судиите да се криви. додуша и претходната мајами тепале со помош на судии :pos: цепки
пак ќе пишам, се гледа кој неможе да прифати пораз. мајами ја изгубија првата, и никому ништо, сеа дали се биле опуштени или не, битно чикаго тепаа, и мајами си прифатија поразот. смешки
кај беше типот да се јави, шо пишуваше мајами играле прљаво :tapp:
чикаго ги утепаа мајами од мавање, бутање, влечење итн. цела серија, али не мајами играле прљаво. па озгоре имат уста да ги криват судиите за нивните порази. епа ај да им дадеме на играчите од чикаго по еден копач, и нека мават цела утакмица, па да ја земат службено утакмицата. за тим со таква историја, не им доликува ова плачење
--- надополнето: 11 мај 2013 во 05:40 ---
А Ноа аплаудира :ROFLMAO:,се чека гиф.
--- надополнето: 11 мај 2013 во 04:14 ---
NOahtrollling_original_zpse6098ca7.gif

karmas-only-a-bitch_o_392954.jpg

нека шлака пак и наредната утакмица :)

абе работата е кога тепа чикаго, сите се среќни и весели, и секако праведно е земана утакмицата
али кога тепат мајами, тогаш мора судиите да се криви. додуша и претходната мајами тепале со помош на судии :pos: цепки
пак ќе пишам, се гледа кој неможе да прифати пораз. мајами ја изгубија првата, и никому ништо, сеа дали се биле опуштени или не, битно чикаго тепаа, и мајами си прифатија поразот. смешки
кај беше типот да се јави, шо пишуваше мајами играле прљаво :tapp:
чикаго ги утепаа мајами од мавање, бутање, влечење итн. цела серија, али не мајами играле прљаво. па озгоре имат уста да ги криват судиите за нивните порази. епа ај да им дадеме на играчите од чикаго по еден копач, и нека мават цела утакмица, па да ја земат службено утакмицата. за тим со таква историја, не им доликува ова плачење
--- надополнето: 11 мај 2013 во 05:40 ---

karmas-only-a-bitch_o_392954.jpg

нека шлака пак и наредната утакмица :)
Незнам дали за мене мислиш, али еве ке ти одговорам.
Незнам што очекувате вие, ова балет ли е...Повозрасните тука што гледаат сигурно знаат колку пожустро било порано, со тепачки со глупости, постојан trash talk, и тоа не од анонимуси како Таџ Гибсон, Ноа или Мохамед, туку од најдобрите... Бирд, Реџи и МЏ се сметаат за најдобрите trash talkers во НБА. Тоа што сите сега се навикнати да бидат најдобри другарчиња и да си тренираат заедно во оф сезона е друга работа, и затоа сите се жалите сега од Булс, играле прљаво вака така :tapp:.

Инаку погоре некој спомна за Бош дека ке го тепал за Чалмерс за нешто што згрешил. Баш негде гледав/читав, дека Чалмерс има толку самодовореба во себе, што дечкото мисли дека е најдобар играч во НБА и тоа сериозно го мисли:pos:. Ова го кажуваат и Вејд и Бош и Џејмс, а на јутуб има милион клипови од тројцата како му се дерат на една најмала грешка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom