NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
birdman e skola za dibekov hensbrou
--- надополнето: 31 мај 2013 во 04:23 ---
pocnaa da grizaat
--- надополнето: 31 мај 2013 во 04:55 ---
toa e toa...nemanjeto iskustvo si go pravi svoeto..

Стварно бе,немањето искуствто?? Или то шо ко почнаја да се приклучват резултатски одма судите ги дотепват. Од една доделена топка за мајами од +10 на +15
МОРЕ МРШ

Стварно бе,немањето искуствто?? Или то шо ко почнаја да се приклучват резултатски одма судите ги дотепват. Од една доделена топка за мајами од +10 на +15
МОРЕ МРШ

sudiite go prosirija obracot za haslem da sutira 8 od 9 lebron da isturi....a u indiana dvajca koa igraat i koa topkata sami si ja frlaat u aut...sudiite se krivi....aj da bese bliska utakmica pa da zboris...ali kako gi posraa u 3ta cetvrtina...

Ги уништија во 3та чевртина, нема што тука.

Моментот за враќање беше на 8 минути до крај чист трноувер на Џејмс, ја досудија топка за Мајами и од +8 до +11 со тројка на Ален..
Не дека ќе ја добиеа утакмицава Индијана, ама барем ќе беше тесна.

А затоа ли Индијана дадоа 13 поени во 3/4? Дека не го исклучија Брдмен? Протестира?
:confused:

Факт е дека Андерсен требаше да биде исклучен, факт е дека тоа од Леброн беше аут, факт е дека Индијана немаше што да бараат вчера против Мајами, особено во второто полувреме. Едноставно немањето на играч како Леброн Џејмс во тимот на Индијана си го прави своето. Џорџ е страшен играч но премногу се троши во одбрана против Леброн. Инди играа супер во првото полувреме, но кога згусти во второто полувреме немаше кој да ги повлече конците, како што Леброн ги влече во Мајами. Греота е човек да ги обвини судиите дека се виновни за поразот на Инди, ете сега се потврдува она што го трубев јас и лани и оваа сезона, дека тимовите ко Лејкерс, Мајами, Спарс, Бостон увек ќе имаат каква таква протекција од судиите па макар била и минимална. А нас тука ни го отупеа некои особи дека судиите суделе за Лејкерс.

Вејд колку е дроп серијава, Лери Хјус во времето за Кавси играше подобро. Бош не ти е ништо подобар од Гуден, а Хаслем и Илгаускас тука се негде.

Пак ко ќе видиш, Леброн е опкружен со 'role' играчи.

Факт е дека Андерсен требаше да биде исклучен, факт е дека тоа од Леброн беше аут, факт е дека Индијана немаше што да бараат вчера против Мајами, особено во второто полувреме. Едноставно немањето на играч како Леброн Џејмс во тимот на Индијана си го прави своето. Џорџ е страшен играч но премногу се троши во одбрана против Леброн. Инди играа супер во првото полувреме, но кога згусти во второто полувреме немаше кој да ги повлече конците, како што Леброн ги влече во Мајами. Греота е човек да ги обвини судиите дека се виновни за поразот на Инди, ете сега се потврдува она што го трубев јас и лани и оваа сезона, дека тимовите ко Лејкерс, Мајами, Спарс, Бостон увек ќе имаат каква таква протекција од судиите па макар била и минимална. А нас тука ни го отупеа некои особи дека судиите суделе за Лејкерс.

И за тебе она сношти минимална протекција беше а? Да му ускратиш на тим фер борба во последна четвртина во можеби клучна утакмица на онаков срамен начин е минимална протекција.
Во цело ова шо го изнапиша само за едно си во право,дека Индиана нема играч како Леброн Џејмс. Ама затоа има цел тим. Мајами нема ништо друго освен Леброн Џејмс и судии. Мајами без Леброн нема тим за во првите 10 во онаја ебана источна конференција,а камоли да се бори за прстен

И за тебе она сношти минимална протекција беше а? Да му ускратиш на тим фер борба во последна четвртина во можеби клучна утакмица на онаков срамен начин е минимална протекција.
Во цело ова шо го изнапиша само за едно си во право,дека Индиана нема играч како Леброн Џејмс. Ама затоа има цел тим. Мајами нема ништо друго освен Леброн Џејмс и судии. Мајами без Леброн нема тим за во првите 10 во онаја ебана источна конференција,а камоли да се бори за прстен

Ахам да, судиите им беа криви на Индијана што не можеа да погодат обрач во третата четвртина. А иначе Индијана има супер тим и тимски дух, али веруј и Мајами го има тоа, одлични играчи имаат кои си ја знаат својата работа во тимот. Пример Хаслем, Батие, Норис Кол...

Ја незнам кој кур ми е на Вејд,разбирам дека е повреден али до толку да неможе 20 поена да даде,јануари и фебруари ги изигра како стариот Вејд,после тоа пак по старо:(

Ахам да, судиите им беа криви на Индијана што не можеа да погодат обрач во третата четвртина. А иначе Индијана има супер тим и тимски дух, али веруј и Мајами го има тоа, одлични играчи имаат кои си ја знаат својата работа во тимот. Пример Хаслем, Батие, Норис Кол...

OK бе со таја трета четвртина, ОК. Ја изгубија дебело,ама за нецели три минути во четврта успеаја да ја преполоват цела разлика,а не гледам некој то да го спомни. И можиме само да шпекулираме шо ќе се десеше во наредните 9 ако судите не му ја пресечеја серијата на онаков гнасен начин

OK бе со таја трета четвртина, ОК. Ја изгубија дебело,ама за нецели три минути во четврта успеаја да ја преполоват цела разлика,а не гледам некој то да го спомни. И можиме само да шпекулираме шо ќе се десеше во наредните 9 ако судите не му ја пресечеја серијата на онаков гнасен начин

Која цела разлика, 10 губеа во тој момент, не знам што спектакуларно можеше да се деси во тој момент. Да им ја доделеа топката на Пејсерси и да дадеа уште еден поен ќе побараше тајм аут Сполстра и така ќе им ја прекинеше серијата. Џабе пробуваш да најдеш изговор за поразот во судиите кога тоа не е така. Пејсерси серијава ќе ја изгубат заради првиот натпревар најверојатно.

Која цела разлика, 10 губеа во тој момент, не знам што спектакуларно можеше да се деси во тој момент. Да им ја доделеа топката на Пејсерси и да дадеа уште еден поен ќе побараше тајм аут Сполстра и така ќе им ја прекинеше серијата. Џабе пробуваш да најдеш изговор за поразот во судиите кога тоа не е така. Пејсерси серијава ќе ја изгубат заради првиот натпревар најверојатно.

На почеток на четрврта беше 70-57 ,во 8 минута и 35 секунди и фамозниот (не)аут на Леброн беше 74-66. Го имаш времето и резултатот во хајлатсот,you do the math. А за тоа дека сполстра ќе побарал тајмаут и така ќе ја прекинел серијата,спаѓа во доменот ако беше баба машко и ко шо реков можиме само да шпекулираме. Ама она шо е факт е дека индијана беше во налет,а Мајами од таја поклонета топка профитираја со 5 поени.

Оф мори мајко не било 10 разлика туку 8 било... Океј ајде нека биде по твое, не е битно што Индијана не можеше оквирот од таблата да го погоди, битно е дека биле во налет кога губеле 10 разлика. :facepalm:

Оф мори мајко не било 10 разлика туку 8 било... Океј ајде нека биде по твое, не е битно што Индијана не можеше оквирот од таблата да го погоди, битно е дека биле во налет кога губеле 10 разлика. :facepalm:

А неее,ако не можеле табла да погодат,тогаш се од господ казнети и немат право на фер судење,и јас правда барам од фан на лејкерс

А неее,ако не можеле табла да погодат,тогаш се од господ казнети и немат право на фер судење,и јас правда барам од фан на лејкерс

Друже, јас не ти викам дека немаат право на фер судење, сакам да ти кажам дека Индијана немаше теорија да ја добие вчерашната утакмица против Мајами па уште 5 полувремиња да имаше. Тебе ко фан на Инди те боли поразов, знам, јасно ми е, ама место да признаеш дека Индијана изигра криминално во второто полувреме ти тука солиш памет за судиите. Нит сум за Мајами нит нешто слично, напротив за Индијана бев бидејќи откако испаднаа Лејкерси секогаш сум за послабите тимови во сериите, ама не можам а да не признаам дека Хит изгризаа во второто полувреме, не им дадоа да дишат на твоите. Поените во рекет им беа тотално лимитирани во второто полувреме, а и шутевите на Хаслем ги убија во поим.
И не почнувај одма со навреди, фан на Лејкерс ова она, затоа што стварно нема потреба, јас ниту те навредив ниту направив нешто слично, туку ко неутралец ти кажав како изгледаа работите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom