NBA PlayOff 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Осеќам вечер Коби ќе даа едно 50 коша хх и другите по едно 10 и ќе тепаме вечер ..

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
зашто да не може да биде 3-3 после у 7-ма уткамица може се да се деси:) али дома Бостон се мноогу јаки али и Лејкерс беа јаки немаа пораз и ете изгубија ништо не се знае ФИНАЛЕ е ова

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Вечерва ќе биде екстра натпревар. Лејкерс ќе победи 86-94.

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Tonight is the night !
Очекувам добар натпревар , неизвесен до крајот со победа на домаќините .
Едноставно несакам мајсторка бидејќи сега требаше да биде 3-2 за Лејкерс но си ја прокоцкаа шансата . Сакам да ја видам фацичката на Брајанчо кога трофејот ќе го кренат Гарнет , Пирс , Рондо , Ален и остали :)

п.с. Уште е повреден Перкинс ??

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Tonight is the night !
Очекувам добар натпревар , неизвесен до крајот со победа на домаќините .
Едноставно несакам мајсторка бидејќи сега требаше да биде 3-2 за Лејкерс но си ја прокоцкаа шансата . Сакам да ја видам фацичката на Брајанчо кога трофејот ќе го кренат Гарнет , Пирс , Рондо , Ален и остали :)

п.с. Уште е повреден Перкинс ??
Ќе биде слична како онаа на Ален Ајверсон после поразите од ЛА ЛАкерс во меѓусебните дуели:tapp:

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Ќе биде слична како онаа на Ален Ајверсон после поразите од ЛА ЛАкерс во меѓусебните дуели:tapp:
:tapp:
Демек знам дека ќе изгубат Лејкерс ама ај да се напраам фраер и да кажам нешто ''паметно'' ? :) чил

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
:tapp:
Демек знам дека ќе изгубат Лејкерс ама ај да се напраам фраер и да кажам нешто ''паметно'' ? :) чил
Не реков дека ќе изгубат туку ти кажав некои факти!
А акот и имаш некои проблеми, има институции во државава, радо ќе ти помогнат:pusk:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Очекувам уште еден неизвесен натпревар во кој се ќе се решава во последните моменти. Ако Бостон не успее да победи тогаш во мајсторката Лејкерс ќе имаат психолошка предност.

V

Viktoranius

Гостин
Ќе биде супер натпревар, очекувам голема неизвесност. Ајде уште 15 минути почнува. Со среќа на сите навивачи на Лејкерс и на Бостон, едните ќе плачат едните ќе слават, а јас ќе гледам од неутрален аспект.

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Бостон води 47-34 втора четвртина при крај

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
NBA WHERE THE CELTICS HAPEN!!!

WHERE THE CELTICS AFTER 22 YEARS HAPPEN!!!:vozbud::vozbud:

како и да е лоша игра на лејкерс или би рекол great defence на бостон.
многу offensive rebounds на селтикс нешто што езерџиите не смееја да си го дозволат. добро рече коментаторот seltics run for the ball, lakers don't.
at the end честитки на сите фанови на селтикс заслужена титула се гледаме наредната сезона.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Победата на Селтикс да, разликата со која беше изразена ни оддалеку, вакво нешто Фил ни во најголемиот кошмар не можеше да замисли... катастрофа од игра, од спротивна страна фантастична игра... резултат: пораз изразен со 40 поени предност... крај на сезона...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.813
Поени од реакции
49.961
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom