NBA PlayOff 2008

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:S ќе тепаат денес Лејкерс крф им ебам нивна :)

:( у право беф,Пирс подвали многу Родно го јадеше бедот со повредата Гарнет беше коњ што гу удвои Коби а го заборави Вујачич и беља,наредната ја зима Бостон гарант ;)

пс. вие од Лејкерс не ли ви е срам да навијате за ист тим со Бекам ба мајку му:toe:sd

пс. вие од Лејкерс не ли ви е срам да навијате за ист тим со Бекам ба мајку му:toe:sd
Не ние е сТрам да навивам за ист тим заедно со Џек Николсон :cuc: и Хју Хефнер :cuc: заедно со 2 од неговите :tits:жени.

За следните натпревари се надевам дека ќе се врати Рондо кај Селтикс, бидејќи без него Лејкерси ќе тепаат по 20 разлика :)

Важно Бостон сеуште води... Ај наредната барем да ја добиеме, па да немаме гајле, ако ја изгубиме ќе треба уште да се мачиме.

Имавме среќа што тепавме, само со двајца играчи...не разбирам другите како можат да бидат толку несигурни, неконцентрирани. Абе поарно ќе го играм Мим , Мбенга некој одошто Радманович и Одом кој во ова финале само прават лични и само лични и ништо друго.

Да порано имаше престиж,ривалство ама никој од двата тимови не се победуваше сам, сите играа неверојатна кошарка. А не ова сега.

Прилично сум сигурен дека Одом или Радманович ќе бидат трејдовани следната сезона.

Леле Одом цигааааан!!!
На крај наместо да ја држи топката и да ја фрли у публика, ќе куца фраерот, и тоа со лична у напад.
Ај ќе се преживее :)

ајдеееееее 2-1 пша следната ќе биде 2-2 лејкерс изиграа многу добро али бостон увек се држеа не се даваат бе иако пол пирс и гарнет играа слабо али тука е коби,го утепа реј ален али и овој му враќаше со тројки среќа што на крај утна две тројки иначе ќе ни ебеше матер ,па тој па одом шо игра да му ебам само трча ко вол мора боље да игра следната гасол е зверче и вујачич уф ама на крај коби како го излета реј ален кога даде за 87-81 тоа ме потсети на мајкл џордан

...Where Lakers wins the title happens... :) Па преку овакво ми е од зелениве where the Green is the color of the money :pos: доста е цепажи, мора да го јадат од Кобе и дружината...

Пак неуспеав да го погледнам целиот натпревар..ама дефинитивно по она што го видов заслужена погледа на Лејкерси..Бостон беа раштиман оркестар..Во првата четвртина 4 мин. беа со 2 поени..не дека во Лејкерси играа како што треба ама поради поединци како Вујачиќ и Коби..победата е заслужена..
Единствено Ален беше некако поприбран кај Бостон..
Ми остана нешто во секавање од синоќа..абе Коби промаши неколку слободни(еднаш и двете)..тоа е реткост..

Стварно шо се случува со Одом, ај Радманович цела сезона е дрво не ни очекував сеа да се управи, ама Одом бе ептен ме разочарува у последно време... Гасол синоќа и он здрвен, имавме среќа шо на КГ не му одеше...

Снимката мислам дека е денеска во 17:00.

Лејкерс имаше среќа што имаше двајца расположени играчи Коби и Саша додека кај Бостон само Ален. Едно големо финале со толку звезди да играат само 3 играчи. Катастрофа.

koga ja gledav kosarkata celo vreme spikerite komentiraa deka na Garnet i Pirs ne im odelo a Boston sepak se drzel...a dali malku gledaaa so se desavase so Odom,Gasol i Radmanovic...Kobe i Vujacic samo so izigraa ama sepak jbg toa ee...se gledame Cetvrtok i so nova pobeda i izramnuvanje na 2:2 Lakers Sampioni.....:):)

Пак неуспеав да го погледнам целиот натпревар..ама дефинитивно по она што го видов заслужена погледа на Лејкерси..Бостон беа раштиман оркестар..Во првата четвртина 4 мин. беа со 2 поени..не дека во Лејкерси играа како што треба ама поради поединци како Вујачиќ и Коби..победата е заслужена..
Единствено Ален беше некако поприбран кај Бостон..
Ми остана нешто во секавање од синоќа..абе Коби промаши неколку слободни(еднаш и двете)..тоа е реткост..

da taka e ama i na najdobrite im se desava....kako so znam i pamtam Kobe ne promasi koga bese najpotrebno i tuka se gleda velicina na Najdobriot kosarkar vo Svetot....sepak zasluzena pobeda na lakers

Пратете го Гарнет како прави 3-4 фаули во 15 секунди :)

Во основа неквалитетен натпревар ама сепак интересен и неизвесен. Лејкерс секако мораа да ја добијат оваа партија, бидејќи во спротивно ќе беше невозможно да се вратат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom