NBA PlayOff 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.934
Поени од реакции
50.741
:S ќе тепаат денес Лејкерс крф им ебам нивна :)
:( у право беф,Пирс подвали многу Родно го јадеше бедот со повредата Гарнет беше коњ што гу удвои Коби а го заборави Вујачич и беља,наредната ја зима Бостон гарант ;)

пс. вие од Лејкерс не ли ви е срам да навијате за ист тим со Бекам ба мајку му:toe:sd

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.499
Поени од реакции
8.042
пс. вие од Лејкерс не ли ви е срам да навијате за ист тим со Бекам ба мајку му:toe:sd
Не ние е сТрам да навивам за ист тим заедно со Џек Николсон :cuc: и Хју Хефнер :cuc: заедно со 2 од неговите :tits:жени.

За следните натпревари се надевам дека ќе се врати Рондо кај Селтикс, бидејќи без него Лејкерси ќе тепаат по 20 разлика :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Важно Бостон сеуште води... Ај наредната барем да ја добиеме, па да немаме гајле, ако ја изгубиме ќе треба уште да се мачиме.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Имавме среќа што тепавме, само со двајца играчи...не разбирам другите како можат да бидат толку несигурни, неконцентрирани. Абе поарно ќе го играм Мим , Мбенга некој одошто Радманович и Одом кој во ова финале само прават лични и само лични и ништо друго.

Да порано имаше престиж,ривалство ама никој од двата тимови не се победуваше сам, сите играа неверојатна кошарка. А не ова сега.

Прилично сум сигурен дека Одом или Радманович ќе бидат трејдовани следната сезона.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.499
Поени од реакции
8.042
Леле Одом цигааааан!!!
На крај наместо да ја држи топката и да ја фрли у публика, ќе куца фраерот, и тоа со лична у напад.
Ај ќе се преживее :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
ајдеееееее 2-1 пша следната ќе биде 2-2 лејкерс изиграа многу добро али бостон увек се држеа не се даваат бе иако пол пирс и гарнет играа слабо али тука е коби,го утепа реј ален али и овој му враќаше со тројки среќа што на крај утна две тројки иначе ќе ни ебеше матер ,па тој па одом шо игра да му ебам само трча ко вол мора боље да игра следната гасол е зверче и вујачич уф ама на крај коби како го излета реј ален кога даде за 87-81 тоа ме потсети на мајкл џордан

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
А знае некој кога е снимката денес на МТВ?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
...Where Lakers wins the title happens... :) Па преку овакво ми е од зелениве where the Green is the color of the money :pos: доста е цепажи, мора да го јадат од Кобе и дружината...

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Пак неуспеав да го погледнам целиот натпревар..ама дефинитивно по она што го видов заслужена погледа на Лејкерси..Бостон беа раштиман оркестар..Во првата четвртина 4 мин. беа со 2 поени..не дека во Лејкерси играа како што треба ама поради поединци како Вујачиќ и Коби..победата е заслужена..
Единствено Ален беше некако поприбран кај Бостон..
Ми остана нешто во секавање од синоќа..абе Коби промаши неколку слободни(еднаш и двете)..тоа е реткост..

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Стварно шо се случува со Одом, ај Радманович цела сезона е дрво не ни очекував сеа да се управи, ама Одом бе ептен ме разочарува у последно време... Гасол синоќа и он здрвен, имавме среќа шо на КГ не му одеше...

Снимката мислам дека е денеска во 17:00.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Лејкерс имаше среќа што имаше двајца расположени играчи Коби и Саша додека кај Бостон само Ален. Едно големо финале со толку звезди да играат само 3 играчи. Катастрофа.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
43
Поени од реакции
1
koga ja gledav kosarkata celo vreme spikerite komentiraa deka na Garnet i Pirs ne im odelo a Boston sepak se drzel...a dali malku gledaaa so se desavase so Odom,Gasol i Radmanovic...Kobe i Vujacic samo so izigraa ama sepak jbg toa ee...se gledame Cetvrtok i so nova pobeda i izramnuvanje na 2:2 Lakers Sampioni.....:):)

Член од
21 јануари 2008
Мислења
43
Поени од реакции
1
Пак неуспеав да го погледнам целиот натпревар..ама дефинитивно по она што го видов заслужена погледа на Лејкерси..Бостон беа раштиман оркестар..Во првата четвртина 4 мин. беа со 2 поени..не дека во Лејкерси играа како што треба ама поради поединци како Вујачиќ и Коби..победата е заслужена..
Единствено Ален беше некако поприбран кај Бостон..
Ми остана нешто во секавање од синоќа..абе Коби промаши неколку слободни(еднаш и двете)..тоа е реткост..

da taka e ama i na najdobrite im se desava....kako so znam i pamtam Kobe ne promasi koga bese najpotrebno i tuka se gleda velicina na Najdobriot kosarkar vo Svetot....sepak zasluzena pobeda na lakers

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Пратете го Гарнет како прави 3-4 фаули во 15 секунди :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Во основа неквалитетен натпревар ама сепак интересен и неизвесен. Лејкерс секако мораа да ја добијат оваа партија, бидејќи во спротивно ќе беше невозможно да се вратат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom