Dzings
Premium
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 1.804
- Поени од реакции
- 53
Realno ochekuvav mnogu mnogu poarni Lakersi vo trive utakmici! Se isplashiv poslednite dve so SAS. Mislev so 4-0 ke go dobijat Boston no se pokaza deka odbranta ima bitna uloga, ali vo sekoj sluchaj NBA poslednive godini mi ja gubi zelbata za gledanje od prichina shto ima se poveke i poveke aranziranje na utakmici, i tolku mi e ochigledno sho durti i mi se gadi da gledam. ama pusta navika ne se ostava. godini unazad skoro sekoja vtora vecher pratam. edno vreme(pred 8-9g) koga nemashe prenos i kabelski ,satelitska kupiv specijalno za da mozam da gledam!
Eden sovet za nezarazenite: stanete vo 5.30 i gedajte gi samo poslednite 6 minuti od utakmicite veruvajte mi drugite 42 minuti se gola voda, ne gubete vreme i nervi da pratite neshto shto e isto cel playoff, e nemoze da me ubedi nekoj deka mozno do tolku izramnetod a bide sekoja utakmica pa neznam, trendov pochna od lani ama godinava mi e katastrofa. E sega jas sho ne porpushtam nishto toa e veke...
Inaku moj favorit e Boston, ne za drugo, so godini gi mrazam LAL!:majmun:
Eden sovet za nezarazenite: stanete vo 5.30 i gedajte gi samo poslednite 6 minuti od utakmicite veruvajte mi drugite 42 minuti se gola voda, ne gubete vreme i nervi da pratite neshto shto e isto cel playoff, e nemoze da me ubedi nekoj deka mozno do tolku izramnetod a bide sekoja utakmica pa neznam, trendov pochna od lani ama godinava mi e katastrofa. E sega jas sho ne porpushtam nishto toa e veke...
Inaku moj favorit e Boston, ne za drugo, so godini gi mrazam LAL!:majmun: