Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.541
- Поени од реакции
- 10.313
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има од негде да се спушти вториов ден од ол-старот?
Ја па имам информација дека у 2 саат е.
А во 1 да не е вечер пишува 7 ЕТ секогаш се смета 6 саата нека каже некој точно кога е вечер да не утнам
А во 1 да не е вечер пишува 7 ЕТ секогаш се смета 6 саата нека каже некој точно кога е вечер да не утнам
Бог знае што си гледал вчера. Кај виде дека Ален победи во шутирање тројки баш ме занима.Леле која будала е тој Грифин,секоја му чест какви забивања направи.Башка кога кажаа дека направил 137 забивања оваа сезона мислам,коса ми се крена.Со која леснотија забива,нема врска дали преку играч или не,право животно е кога се работи за забивањата.
Доста интересни забивања имаше и од останатите играчи,ама Грифин беше врвот за мене,само поради забивањата останав буден и не зажалив
Заслужено победи Грифин,се спаси со куцањето преку хаубата на колицата,мада и претходните забивања му беа баш добри.
И кај тројките беше добро,како што и очекував Реј Ален си ја собра заслужено наградата,иако влезен во години,кога се работи за тројки може вода да му носат сите.Смирена рака,добро центрирање со одличен шут...абе милина беше да го гледам како дава тројки искрено.Пол Пирс ме разочара малку,мислев ќе се јадат со Реј Ален,ама ништо,Ален ги изеде сите во поим,мајстор.
Вечерва ќе биде вистинско шоу,очекувам победа на Западот,не за друго,Грег Попович е тренериште![]()
Леле која будала е тој Грифин,секоја му чест какви забивања направи.Башка кога кажаа дека направил 137 забивања оваа сезона мислам,коса ми се крена.Со која леснотија забива,нема врска дали преку играч или не,право животно е кога се работи за забивањата.
Доста интересни забивања имаше и од останатите играчи,ама Грифин беше врвот за мене,само поради забивањата останав буден и не зажалив
Заслужено победи Грифин,се спаси со куцањето преку хаубата на колицата,мада и претходните забивања му беа баш добри.
И кај тројките беше добро,како што и очекував Реј Ален си ја собра заслужено наградата,иако влезен во години,кога се работи за тројки може вода да му носат сите.Смирена рака,добро центрирање со одличен шут...абе милина беше да го гледам како дава тројки искрено.Пол Пирс ме разочара малку,мислев ќе се јадат со Реј Ален,ама ништо,Ален ги изеде сите во поим,мајстор.
Вечерва ќе биде вистинско шоу,очекувам победа на Западот,не за друго,Грег Попович е тренериште![]()
Бог знае што си гледал вчера. Кај виде дека Ален победи во шутирање тројки баш ме занима.