НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Има од негде да се спушти вториов ден од ол-старот?

Види си ПП, од замунда има.

--- надополнето ---

Ја па имам информација дека у 2 саат е.

Грешка сум бил
01:45 NBA All Star Weekend – Game INTRO STUDIO
02:00 NBA All Star Game DIREKTNO
Програмата на Спорт Клуб, ваљда во 02 е.

Незнам шо се буните сите се имаше ова година , презентација, шоу, креативност и најважно сите натпреварувачи беа одлични и подеднакво добри

А во 1 да не е вечер пишува 7 ЕТ секогаш се смета 6 саата нека каже некој точно кога е вечер да не утнам

Леле,вечер ќе биде лудницааа :vozbud: Напред Запад !!! :)

Леле која будала е тој Грифин,секоја му чест какви забивања направи.Башка кога кажаа дека направил 137 забивања оваа сезона мислам,коса ми се крена.Со која леснотија забива,нема врска дали преку играч или не,право животно е кога се работи за забивањата.
Доста интересни забивања имаше и од останатите играчи,ама Грифин беше врвот за мене,само поради забивањата останав буден и не зажалив :)
Заслужено победи Грифин,се спаси со куцањето преку хаубата на колицата,мада и претходните забивања му беа баш добри.

Кај тројките не испадна како што сакав,Реј Ален да победи,мада во првиот круг растепа со тројките.
Тој на Мајами Хит играчот Џејмс добар тројкаш испадна,не знам дали игра често за Мајами...мала збунка во имињата,попраено е,може сум задремал,не замеравајте :pos:

Вечерва ќе биде вистинско шоу,очекувам победа на Западот,не за друго,Грег Попович е тренериште :icon_lol:

Леле која будала е тој Грифин,секоја му чест какви забивања направи.Башка кога кажаа дека направил 137 забивања оваа сезона мислам,коса ми се крена.Со која леснотија забива,нема врска дали преку играч или не,право животно е кога се работи за забивањата.
Доста интересни забивања имаше и од останатите играчи,ама Грифин беше врвот за мене,само поради забивањата останав буден и не зажалив :)
Заслужено победи Грифин,се спаси со куцањето преку хаубата на колицата,мада и претходните забивања му беа баш добри.

И кај тројките беше добро,како што и очекував Реј Ален си ја собра заслужено наградата,иако влезен во години,кога се работи за тројки може вода да му носат сите.Смирена рака,добро центрирање со одличен шут...абе милина беше да го гледам како дава тројки искрено.Пол Пирс ме разочара малку,мислев ќе се јадат со Реј Ален,ама ништо,Ален ги изеде сите во поим,мајстор.

Вечерва ќе биде вистинско шоу,очекувам победа на Западот,не за друго,Грег Попович е тренериште :icon_lol:
Бог знае што си гледал вчера. Кај виде дека Ален победи во шутирање тројки баш ме занима.

^^ Друже и ја би сакал да испаднеше ко што пиша ти, ама стварно којзнае што имаш гледано.:)

И кај тројките беше добро,како што и очекував Реј Ален си ја собра заслужено наградата,иако влезен во години,кога се работи за тројки може вода да му носат сите.Смирена рака,добро центрирање со одличен шут...абе милина беше да го гледам како дава тројки искрено.Пол Пирс ме разочара малку,мислев ќе се јадат со Реј Ален,ама ништо,Ален ги изеде сите во поим,мајстор.

сигурен си дека не заспа хахахха инаку мене повеќе ми се свиѓаа забивањата на тој МекНезнамшто (хахаххаах) не е мала мајсторија со 3 топки наеднаш да забиеш :)

Бог знае што си гледал вчера. Кај виде дека Ален победи во шутирање тројки баш ме занима.

Ајааааа фала што ме потсети :pos:
Утка во имињата пардонови од брзање :pos:

Ми се чини дека песната идеше кога се шутираа тројки,рап(олд скул) беше со нешто како сирени ова она....ај некој нека даде помош која би можела да биде:)

Фала однапред.

Иначе за тројкашиве мислев дека Реј ке земе али ете дечкото од Мајами мислам беше имаше повеќе среќа и си ја собра наградата :)

А за Слем Данкот мислам дека Мек Гри требаше да земе али ете после дешавката со колата изгуби мотив и се предаде,добар беше и Грифин али мене повеќе мерак ме правеше другиов.

Вечерва ќе биди јакото :) Иако утре сум нашколо нема да го пропуштам овој натпревар. За Исток сум ! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom