НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали некој примети кога беше забивањето со мечето,на кинесчето/јапанчето од ко му го вратија ,дур се радвеше онаја водителкана почна да го тргат нешо и Security take him out of here. А пред то го гушкаше ,ебати дволичност :pos:

На Реј му се излади раката додека седеше на клупа. Мене ме разочараа Роуз и Пол пошто изгледаа како да ги мрзи што живеат а камоли да се движат низ слаломот.

Од куцањата, Грифин скокна хауба на кола. Голема работа, исто како столче да ставил.

Незнам дали некој примети кога беше забивањето со мечето,на кинесчето/јапанчето од ко му го вратија ,дур се радвеше онаја водителкана почна да го тргат нешо и Security take him out of here. А пред то го гушкаше ,ебати дволичност :pos:

Заебанција беше. Инаку мислам дека повеќе поени ќе земеше Ибака доколку на кошот стоеше живо мече. ;)

А видовте мајка му на МекГи ко се поздравуваше со жирито, со Др. Џеј како сочно се бакнаа.:)

Премногу добри забивања во една година, се навикнав последниве години да глеам тапа ствари. Грифин ме разочара некако, очекував он да биде убедливо подобар од другите а го победи МекГи само у последното забивањe, а за тоа, тој “коучот“ што му беше на Грифин нели рече нешто у стилу дека не е тоа тоа што го планирале, ама и ова било добро изведено. Можеби се спремале за нешто поатрактивно.

Ееееј колку ми е криво МекГи што не победи. Две невидени забивања во првата рунда. Во втората едното многу тешко за изведување за некој со негова висина ама му успеа. Каде само ја протна главата на на тоа секоја чест. Последното му беше нешто набрзина смислено пошто кажа дека Ибака веќе го направил тоа што го планирал тој. Грифин беше добар ама можеше и подобро. Да му успееше првото како што му беше замислено 360+windmill ќе беше најдобро на вечерта. Се на се феноменален натпревар со многу спекталурани забивања.

Вечерва навивам за Истокот. МВП Роуз или Џејмс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom