НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека го гледав на ЕСПН. Мое мислење многу подобро од на Блејк. Ама си направи шоу а во USA тоа највише се поштува

Ееееј не зафркавај. Словенецов рипа преку цела кола, а Грифин рипа преку хауба.
Сакале да направат нешто поинтересно со додавањево, ама не им успеало. Како шо кажа Тончи бледа копија на Милиќ.

Ја гласам за Грифин токму ради гласањето.И не би се сложил дека е копија од Милиќ.Читај Кирца,можеби и не знаат за Милиќ,ко шо Бекам не знаел кај е Македонија :pos::pos::pos:

Едит:Додавање бе,какво гласање.Ајј ми се спие дефинитивно...

Дали само мене ме разочара Грифин т.е изборот на победникот? :)

--- надополнето ---

И на Милич е далеку подобро изведено отколку на Грифин.

+1

МекГи требаше да победи ! Од 4 куцања 3 подобри му беа од Грифин. Но штом влезе Грифин у финале и покрај тоа што Ибака направи нешто што НИКОЈ не го направил, знаев дека он ќе победи !

Какво гласање какви бакрачи, дечкото е миленик на сите и ќе се гура до крај ! Ту факинг овиус !

Натпреваров во забивање е традиционално со погрешни победници.
Ојдоф јас... ве поздравувам со песнава

Двајцата заслужија да победат,честито нека му е на Грифин,оваа година имаше многу добри и интересни забивања за разлика од претходниве неколку години !

Не знам дали ги изглеав сите забивања, гледав сега нешто на NBA.com, ама мислам дека МекГи заслужи да победи. Дај не зезајте, забивањево преку хауба е срање и Бејрон Дејвис ќе го изведеше без проблем. Можеше Грифин многу подобро.

Ibaka e чоеко ! Нека види она дрвото Howard шо значи забивање од линија на слободни, не ко лани шо победи со неговото супермен „забивање“.

Ibaka e чоеко ! Нека види она дрвото Howard шо значи забивање од линија на слободни, не ко лани шо победи со неговото супермен „забивање“.

Пред две години.

И јас се слагам со повеќето од вас дека Грифин можеше многу подобро од скокање на хауба, требаше да биде поиновативен и баш поради таа иновативност МекГи според мене требаше да победи. Али, шо е тука е се знаеше дека ќе победи Грифин пред домашната публика.. Тројки очекуев Ален да победи, баш поради тоа што е ова негова година и го стигна Реџи Милер у онаа „вечна листа“ ама као и обично скоро секад победуваат оние за кои најмалку се надеваш.

Ееееј не зафркавај. Словенецов рипа преку цела кола, а Грифин рипа преку хауба.
Сакале да направат нешто поинтересно со додавањево, ама не им успеало. Како шо кажа Тончи бледа копија на Милиќ.

Преку ниска кола+кабрилет е така да и нема голема разлика во висина али во атрактивност дефинитивно има поише на Словенецот.Плус со пас или без пас не знам пак дали има разлика.Сума сумаров Ибако беше тотално разочаран се виде ипак мислам дечкото требаше да биде у финале.Сума сумарум ова е сигурно најбоље натпревар у куцање од последните 4-5години заедно.
А и Грифин беше префорсиран.

Знаете кога ќе даваат реприза?

п.с Who says white people can't jump? :tv:

Знаете кога ќе даваат реприза?

п.с Who says white people can't jump? :tv:
Денеска во 22:00 мислам дека ќе биде.
Овакви натпревари ако бидат во куцање, ќе уживаме во следниве неколку години :)

Неможиш да го споредваш Ibaka со Dwight, два различни типа на забивање беа. Ibaka се споредва со забивањето на Jordan пример или на Dr. J од на времето.

--- надополнето ---

Пред две години.

Пред три :)

Одличен беше контестот еден од подобрите во последните години, сите 4ца имаа одлични забивки и заслужија да победат, но Грифин сепак беше подржан повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom