NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.294
Поени од реакции
36.447
Моментот кога Дурант се гушна со мама и тато... :)

Ајде честито нека е.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.707
Поени од реакции
2.181
Нека им е со среќа пласманот во финале, се надевам дека ќе играат против Бостон.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.872
Поени од реакции
6.387
Браво, вредеше да се седи до изгрејсонце ... Целосно засллужено. 4 победи у серија за Тандерси.. Време е за нова , свежа крв во нба. Браво момци...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.553
Поени од реакции
17.987
Добро бе кој им е крив на тиквариве ,што не можат да задржат 20 поена разлика,што у прво полувреме имаа 3 загубени топки а у второ 15.што паркер даде само 8 коша у второ полувреме.У секој случај браво за оклахома заслужија дечките,дурант прав лидер(y).

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Оклахома од 0-2 на 4-2 кои перверзии, секоја чест кој ли очекуваше вакво нешто аууу не ми се верува браво

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
паа тооооо да ви ибам царовите, тоооо ОКЛАХОМАААА :drk::drk:

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Posle takva sezona ocekuvav volku dobra igra od OKC

Sent from my GT540 using Tapatalk 2

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.553
Поени од реакции
17.987
Фишер пак беше отров за сан антонио:Dкога требаше све си погоди(y)едноставно обожва да игра против сан.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
мора оклахома да врати предноста од домашен терен, да биде 2-2. па после да ги издуват една во гости. заслужуват оклахома да играт финале според мене, сан антонио ги добива на искуство, не дека се ногу појаки. мислев дека оклахома ја научија лекцијата од лани кога играа против далас, исто на искуство паднаа. али ај да видиме, според мене ако ги земат наредните две оклахома, одат финале, ако им направат сан антонио брејк, толку е за молњите
да се самоцитирам пошто никој не го е ваљда забележал овој пост
ахм...каде бев ? ез ај вус сејин :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Како што реков, ги испратија. Психолошката предност беше на страната на Оклахома после враќањето и домашната атмосфера секако помогна многу. Промашија доста СА, а Дурент одлично си ја заврши работата. Цела сезона дробам дека ќе играат финале и навивав за нив на западот, а навивам за Бостон. И сеа, шо се дешава...

They said they are too young but...OKC is the new 2012 western conference champion....овој од ТНТ му вика на Дурент, are u sure u r 23? -Yes, I'm 23, у позадина цела сала извикува МВП.(y) Честитки за Оклахома, заслужено.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.294
Поени од реакции
36.447
Ако победи Оклахома ќе оди во финале! А ако победи Сан Антонио, тогаш Сан Антонио ќе оди финале!
ЕДНО ОД ОВИЕ ДВЕ ГАРАНТИРАМ!!!

А? Како погодив, а? Ааа?
Ме бива ли, а? Ааааа?

А?

Фишер пак беше отров за сан антонио:D
Моментот кога Фишер ќе му ги покаже 6-те прстени на Коби... прајслес! :)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
мора оклахома да врати предноста од домашен терен, да биде 2-2. па после да ги издуват една во гости. заслужуват оклахома да играт финале според мене, сан антонио ги добива на искуство, не дека се ногу појаки. мислев дека оклахома ја научија лекцијата од лани кога играа против далас, исто на искуство паднаа. али ај да видиме, според мене ако ги земат наредните две оклахома, одат финале, ако им направат сан антонио брејк, толку е за молњите
очигледно има ќорав или заостанат народ по форумов, па да си препостирам ја, можда од втор пат ќе им стане јасно

Kajgana Shop

На врв Bottom