N
Nicky Santoro
Гостин
Па дека рекол платини сака такво финале незначи дека така ќе биди.Исто и Платини местеше да биде Барса-Реал во ЛШ финале...
Нема врска не мешај фудбал со НБА.
ДАЛИ ОКЛАХОМА НЕ БЕА ПОМАГАНИ ОД СУДИИТЕ?
Па дека рекол платини сака такво финале незначи дека така ќе биди.Исто и Платини местеше да биде Барса-Реал во ЛШ финале...
во поглед на твојата неутралност, гледам си гласал за OKC кој ќе освои титула во анкетата пред месец дена..........и обично "фановите" си гласаат за своите тимови, без разлика дали има шанса да освојат, макар и биле загреови, нема ништо лошо тука............ама дека си неутрален..........ајнеутрален сум, навивам за Блејзерс, и специјално поради тебе пуштив пак лигапасот и по 4-5 пати ги прегледав “грабежите“
на 9.10 до крај, Данкан му иде на Фишер со рамо, Ибака нема врска со случкава
8.19, во наааајмала рака изгледаше како 50-50, а според мене беше фаул во напад
6.56, добро знаеш дека и најмал контакт врз шутерската рака во моментот на исфрлање на топката е фаул, на снимката не може со сигурност да се каже дали имаше контакт, а Џинобили кој го направи фаулот не се бунеше
5.52, Џинобили ни од далеку не беше наместен, беше во движење и му влета на Харден
2.46, Паркер минимално го бутна со левата рака по грбот, според мене не требаше да има плус еден, иако после го утна Вестбрук слободното
За техничката на Џексон
Оклахома си е заслужено во финале, точка.
Не се буниме,ама и не се правиме слепи. Ако е така значи вечер Бостон сигурна победа има,ако одиме според тоа непишано правило дека судиите ќе бидат наклонети за домаќинот.Во 2010 финалето во 7 утакмица судиите му направија секс он де бич на Бостон па никому ништо вие за оваа утакмица се буните??..тое се знае дека во овие натпревари судиите на домаќинот му се наклонети
бројките не лажат никогаш !@trt123trt
Па и ти не ме убеди дека ОКС е во финале заради судиите. Гласав за Оклахома затоа што прашањето е кој ќе биде шампион, не за кого навиваш. Оклахома се ривалски тим на моите Портланд. А за коментари од страна на тренер за судиски одлуки не сум смешен, напишав пример и погоре, баш кога играа ПОР-ОКС
"I didn't think it was goaltending. It was a good block. That game should have been over."
-- Portland head coach Nate McMillan on Aldridge's block, which was obviously clean upon review. Ова е од прес. После таа одлука се отиде во ОТ и Портланд изгубија.
Очигледно истите работи различно ги гледаме.
Остај го Фишер, гледај го Данкан, со рамо свртен се движи накај Фишер, друго, ако е 50-50 не е пљачка, трето, ако не се гледа убаво на тв не значи дека имало/немало фаул, ти и тоа го преставуваш како пљачка, а за АПЛА смешната одлука, и јас напишав дека не би судел фаул, поважно е што од тој фаул ОКЦ не постигна поени, иако според мене имаше незначаен контакт
токму тука лежи најголемата мистерија !Го тепаат 4 пати по ред тимот, кој пред тоа не знаеше за пораз месец дена, а вие зборувате за судии. Океј(си)![]()