Ја очекував и ме напраеа будалаОклахома од 0-2 на 4-2 кои перверзии, секоја чест кој ли очекуваше вакво нешто аууу не ми се верува браво
да се самоцитирам пошто никој не го е ваљда забележал овој постмора оклахома да врати предноста од домашен терен, да биде 2-2. па после да ги издуват една во гости. заслужуват оклахома да играт финале според мене, сан антонио ги добива на искуство, не дека се ногу појаки. мислев дека оклахома ја научија лекцијата од лани кога играа против далас, исто на искуство паднаа. али ај да видиме, според мене ако ги земат наредните две оклахома, одат финале, ако им направат сан антонио брејк, толку е за молњите
Моментот кога Фишер ќе му ги покаже 6-те прстени на Коби... прајслес!Фишер пак беше отров за сан антонио![]()
Како си толку сигурен?Ја се кладим со кој сака на форумов дека оклхома наредна ја добива,и после прае брејк и толку е од стариве
очигледно има ќорав или заостанат народ по форумов, па да си препостирам ја, можда од втор пат ќе им стане јасномора оклахома да врати предноста од домашен терен, да биде 2-2. па после да ги издуват една во гости. заслужуват оклахома да играт финале според мене, сан антонио ги добива на искуство, не дека се ногу појаки. мислев дека оклахома ја научија лекцијата од лани кога играа против далас, исто на искуство паднаа. али ај да видиме, според мене ако ги земат наредните две оклахома, одат финале, ако им направат сан антонио брејк, толку е за молњите