NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Само тие не сакам да земет. Многу досаден тим, не знам ни јас зошто. Имаше дури и статија на nba.com за то дека многу ретки биле фановите надвор од Сан Антонио кои навивале за нив. Никој играч од кај нив не ми е антипатичен бтв, ама ич не ги сакам.

Same here, само што Данкан ми е антипатичен! Единствена светла точка во тимот на Поповиќ беше Ева Лонгорија! :D Заебанција настрана, ништо ми немаат згрешено али онака, тотално глупав тим ми се! :)

е да ама замина Лонгорија и сега немаат плејмејкер :D
Нека победи Мајами најкомплетни се иако бев за Чикаго искрено (наследство од Џордан)

е да ама замина Лонгорија и сега немаат плејмејкер :D
Нека победи Мајами најкомплетни се иако бев за Чикаго искрено (наследство од Џордан)
Најкомплетни Мајами?

сакав да кажам со Џејмс Бош и Вејд доволни се и тие....

LeBron+James+Indiana+Pacers+v+Miami+Heat+Game+eB8OUinZinSl.jpg

На Бостон не им давам повеќе од 4-2 против Мајами, претходата година со појак Реј Ален и појак Пирс изгубија 4-0. Кој од Бостон ќе се носи во одбраната со Вејд и Леброн? Нејќам да звучам непочитувачки ама стари се бе Бостон. Со Филаделфија се мачеа дома и на крај 1 разлика тепаа и тоа примија 90+ коша.

Ле Брон нема кој да го чува тоа е проблемот кај Бостон.

На Бостон не им давам повеќе од 4-2 против Мајами, претходата година со појак Реј Ален и појак Пирс изгубија 4-1. Кој од Бостон ќе се носи во одбраната со Вејд и Леброн? Нејќам да звучам непочитувачки ама стари се бе Бостон. Со Филаделфија се мачеа дома и на крај 1 разлика тепаа и тоа примија 90+ коша.

те така може

Сан Антонио ,Оклахома,Бостон мислам дека имаат подобри тимови затоа што имаат подолга клупа и повеќе играчи во ротација.
Можи си во право..
Нека биди Оклахома барем, заслужи Дурант..

те така може

Не ми беше тоа поентата, ако не грешам повторно со Атланта беше 4-0. Сакам да кажам дека сезонава нема шанси Бостон со Мајами, пред 3 години ќе ги тепаа 100% ама сега се престари за да можат да се носат со Вејд и Леброн.

Не ми беше тоа поентата, ако не грешам повторно со Атланта беше 4-0. Сакам да кажам дека сезонава нема шанси Бостон со Мајами, пред 3 години ќе ги тепаа 100% ама сега се престари за да можат да се носат со Вејд и Леброн.

за како говореш, Атланта, 4-0 o_O
епа добро, а рондо кој ќе го чува од мајами ??? главната алка на бостон
кешки прво нека се пласират и бостон и мајами во финале, па после ќе праеме муабет

за како говореш, Атланта, 4-0 o_O
епа добро, а рондо кој ќе го чува од мајами ??? главната алка на бостон
кешки прво нека се пласират и бостон и мајами во финале, па после ќе праеме муабет

Скроз сум здркан... Со Филаделфија играа е сеа колку заврши не ми текнуе... Иначе Рондо со Леброн ќе се чува а на Пирс Батие ќе му го стават, као со НУ

Бостон-Фили 4-2
Мајами-Пејсерс 4-1
Оклахома-Лејкерс 4-2
Спарс-Клиперс 2-4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom