NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Само тие не сакам да земет. Многу досаден тим, не знам ни јас зошто. Имаше дури и статија на nba.com за то дека многу ретки биле фановите надвор од Сан Антонио кои навивале за нив. Никој играч од кај нив не ми е антипатичен бтв, ама ич не ги сакам.
Same here, само што Данкан ми е антипатичен! Единствена светла точка во тимот на Поповиќ беше Ева Лонгорија! :D Заебанција настрана, ништо ми немаат згрешено али онака, тотално глупав тим ми се! :)

Член од
11 јануари 2010
Мислења
28
Поени од реакции
37
е да ама замина Лонгорија и сега немаат плејмејкер :D
Нека победи Мајами најкомплетни се иако бев за Чикаго искрено (наследство од Џордан)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
е да ама замина Лонгорија и сега немаат плејмејкер :D
Нека победи Мајами најкомплетни се иако бев за Чикаго искрено (наследство од Џордан)
Најкомплетни Мајами?

Член од
11 јануари 2010
Мислења
28
Поени од реакции
37
сакав да кажам со Џејмс Бош и Вејд доволни се и тие....

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
На Бостон не им давам повеќе од 4-2 против Мајами, претходата година со појак Реј Ален и појак Пирс изгубија 4-0. Кој од Бостон ќе се носи во одбраната со Вејд и Леброн? Нејќам да звучам непочитувачки ама стари се бе Бостон. Со Филаделфија се мачеа дома и на крај 1 разлика тепаа и тоа примија 90+ коша.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ле Брон нема кој да го чува тоа е проблемот кај Бостон.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
На Бостон не им давам повеќе од 4-2 против Мајами, претходата година со појак Реј Ален и појак Пирс изгубија 4-1. Кој од Бостон ќе се носи во одбраната со Вејд и Леброн? Нејќам да звучам непочитувачки ама стари се бе Бостон. Со Филаделфија се мачеа дома и на крај 1 разлика тепаа и тоа примија 90+ коша.
те така може

Член од
11 јануари 2010
Мислења
28
Поени од реакции
37
Сан Антонио ,Оклахома,Бостон мислам дека имаат подобри тимови затоа што имаат подолга клупа и повеќе играчи во ротација.
Можи си во право..
Нека биди Оклахома барем, заслужи Дурант..

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
те така може
Не ми беше тоа поентата, ако не грешам повторно со Атланта беше 4-0. Сакам да кажам дека сезонава нема шанси Бостон со Мајами, пред 3 години ќе ги тепаа 100% ама сега се престари за да можат да се носат со Вејд и Леброн.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Не ми беше тоа поентата, ако не грешам повторно со Атланта беше 4-0. Сакам да кажам дека сезонава нема шанси Бостон со Мајами, пред 3 години ќе ги тепаа 100% ама сега се престари за да можат да се носат со Вејд и Леброн.
за како говореш, Атланта, 4-0 o_O
епа добро, а рондо кој ќе го чува од мајами ??? главната алка на бостон
кешки прво нека се пласират и бостон и мајами во финале, па после ќе праеме муабет

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
за како говореш, Атланта, 4-0 o_O
епа добро, а рондо кој ќе го чува од мајами ??? главната алка на бостон
кешки прво нека се пласират и бостон и мајами во финале, па после ќе праеме муабет
Скроз сум здркан... Со Филаделфија играа е сеа колку заврши не ми текнуе... Иначе Рондо со Леброн ќе се чува а на Пирс Батие ќе му го стават, као со НУ

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Бостон-Фили 4-2
Мајами-Пејсерс 4-1
Оклахома-Лејкерс 4-2
Спарс-Клиперс 2-4

Kajgana Shop

На врв Bottom