NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Значи сами леброн и вејд играат САМИ :cuc:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ќе биде ова пеколна серија

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
јадете па гомна за Џејмс

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Лека ноќ момци се глеаме нека им е честито победата на фановите на Мајами.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.005
Значи сами леброн и вејд играат САМИ :cuc:
Баш дека играат сами сметам дека многу ќе ги кошта кога ќе играат против посилен противник кадарен за титула, почнувајќи од Бостон кои верувам дека ќе дојдат до финале на Запад.
Не ми е јасно како Мајами не успеаа на таа '' голема 3ка '' да развијат уште еден кошаркар нешто налик на Рондо во Бостон. Ја типувам, ко и лани, дека титулата ќе оди кај тим од западот, или Оклахома или Сан Антонио, до душа дур се Лејкерс во игра не ги отпишувам целосно само зашто навивам за нив, али реално гледано, немаат шанси за финале сезонава колку и да не им одговара ова на фановите на овој тим.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.674
Ја мислам доколку се сретнат во финале Оклахома и Мајами дека Мајами ќе бидат поразени и тоа асално. Не летајте одма не е ова хејт над Леброн нити над Мајами него мое мислење од проста причина што сега за сега Тандериве премногу убедливо делуваат, не само заради метлата над Далас него и општо во текот на целата сезона. Покрај Дурент кој игра ненормално добра сезона, и Вестбрук еве, како двајца лидери, имаат се што треба за титула, а тоа е: добар играч од клупа т.е. најдобар оваа сезона, добар тренер со добра ротација на играчи, и најбитно од се одлична одбрана, тука пред се алудирам на Перкинс, Ибака и Сефолоша, а ништо полош не е ни Колисон. Башка и тимски се многу добри, имаат добра тимска игра, мислам дека оваа сезона најсериозни кандидати се за титулата.
Иако сум фан на Лејкерс мене ич нема да ми биде криво да освојат они бидејќи се млад, одличен и перспективен тим.
П.с. Го заборавив Фишер, многу битен фактор во тимот на Оклахома. Тон искуство, погодува клучни шутеви, игра страшна одбрана и пред се е голем мотиватор за тимот.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мој тип годинава после она што го видов е дека Оклахома зема. Најкомплетни се. Си гласав јас за Бостон навивачки во анкетава, ама работава на терен некако не оди во прилог на моиве.:)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
За финале типувам на Оклахома-Мајами... и се надевам титулата се враќа на Исток.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.005
Ја мислам доколку се сретнат во финале Оклахома и Мајами дека Мајами ќе бидат поразени и тоа асално. Не летајте одма не е ова хејт над Леброн нити над Мајами него мое мислење од проста причина што сега за сега Тандериве премногу убедливо делуваат, не само заради метлата над Далас него и општо во текот на целата сезона. Покрај Дурент кој игра ненормално добра сезона, и Вестбрук еве, како двајца лидери, имаат се што треба за титула, а тоа е: добар играч од клупа т.е. најдобар оваа сезона, добар тренер со добра ротација на играчи, и најбитно од се одлична одбрана, тука пред се алудирам на Перкинс, Ибака и Сефолоша, а ништо полош не е ни Колисон. Башка и тимски се многу добри, имаат добра тимска игра, мислам дека оваа сезона најсериозни кандидати се за титулата.
Иако сум фан на Лејкерс мене ич нема да ми биде криво да освојат они бидејќи се млад, одличен и перспективен тим.
П.с. Го заборавив Фишер, многу битен фактор во тимот на Оклахома. Тон искуство, погодува клучни шутеви, игра страшна одбрана и пред се е голем мотиватор за тимот.
Ја па типувам на крајно неизвесно финале на Исток и поебување на сите што мислат дека Мајами лесно ќе дојдат до големото финале после проблемите кои ги имаа Чикаго и нивната елиминација. Удирам дури и на 7 натпревари само ако све биде во ред со Бостон, односно ако немаат проблеми со повредиве.
Само пак ќе кажам, мое мислење е дека без разлика кој ќе е финалист од истоков, шампион повторно ќе биде екипа од западот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.674
Ја па типувам на крајно неизвесно финале на Исток и поебување на сите што мислат дека Мајами лесно ќе дојдат до големото финале после проблемите кои ги имаа Чикаго и нивната елиминација. Удирам дури и на 7 натпревари само ако све биде во ред со Бостон, односно ако немаат проблеми со повредиве.
Само пак ќе кажам, мое мислење е дека без разлика кој ќе е финалист од истоков, шампион повторно ќе биде екипа од западот.
Затоа и пишав, „доколку“ влезат жешките у финале.
Иначе у право си за Бостон со нив никогаш не се знае, преискусна екипа се, башка гледам Гарнет е у топ форма, а он е најбитен фактор во екипата, со неговата одбрана и погодувањето на тие невозможните шутеви со скок шут наназад преку рака, заедно со Рондо.
Се слагам со тебе, и за мене западов е појак годинава, лани не мислев така ради Чикаго и Мајами(зборам од кога испадна Лејкерс) али се разиграа Далас и освоија.
П.с. Бош се повредил, дај нека каже некој нешто повеќе. Сериозна е повредата или?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
00:45 NBA Live
01:00 NBA play off Game 6
02:45 Real NBA
03:15 NBA play off Game 6
05:00 Pregled švajcarske lige

За утре распоредот,изгледа двете утакмици ќе ги даваат ,ако е така екстра.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
... и на крај Сан Антонио ќе земе, ни Леброни, ни мамби, ни Дурентули... :icon_lol:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
... и на крај Сан Антонио ќе земе, ни Леброни, ни мамби, ни Дурентули... :icon_lol:
Само тие не сакам да земет. Многу досаден тим, не знам ни јас зошто. Имаше дури и статија на nba.com за то дека многу ретки биле фановите надвор од Сан Антонио кои навивале за нив. Никој играч од кај нив не ми е антипатичен бтв, ама ич не ги сакам.

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
има една африканска изрека , There's 3 things that can kill you in the jungle, Lion, Elephant and Black Mamba, only with the Mamba your death is imminent :)

Kajgana Shop

На врв Bottom