NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Kevin Garnett <3 иако натпреваров беше мизерија..

повредата на смит е x factor.. оваа серија завршува 4-1 или 4-2

Рекапот на нба е катастрофа и кај вас заебава?

Конечно Лосон да одигра супер утакмица.
Фарид ќе биде играчиште, ајде утре за 2-2

Кхм.

427832_10150766654437763_39079212762_9779980_908369842_n.jpg

Стадемаер:facepalm:

ЛА се мачат на гости цела сезона. Ај може со Денвер ќе биде полесно ама понатака у плеј-оф ќе го јадат на велико. Денес од 8 е првата Орландо-Индијана.

Добро е што победи вчера Бостон,немаше ниеден расположен играч,Рондо направи трипл дабл а толку лошо играше тоа е чудо :)
4-тата утакмица сигурен сум дека Бостон убедливо ќе ја добие.
Вечер пак има на спортклуб утакмица Клиперс-Мемфис уживање !

Дечки кажете ја состојбата на Ноа? Ќе биде способен да игра во серијава со Фили? Инаку како што очекував тешка серија ќе биди оваа со Фили без Роуз па дури и да ги поминиме немаме шанса за понатаму, не ми е јасно како во последните 7-8 минути постигнавме само 5 поени!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дечки кажете ја состојбата на Ноа? Ќе биде способен да игра во серијава со Фили? Инаку како што очекував тешка серија ќе биди оваа со Фили без Роуз па дури и да ги поминиме немаме шанса за понатаму, не ми е јасно како во последните 7-8 минути постигнавме само 5 поени!!!!!!!!!!!!!!!!!!
да ја гледаше ќе видеше како...Филаделфија изиграа ненормална одбрана последната четвртина...ги извлекуваа надвор играчите на Чикаго и ги тераа на шут од дистанца...само Лукас погоди тројка...другото скоро се им беше промашај,промашуваа слободни....

да ја гледаше ќе видеше како...Филаделфија изиграа ненормална одбрана последната четвртина...ги извлекуваа надвор играчите на Чикаго и ги тераа на шут од дистанца...само Лукас погоди тројка...другото скоро се им беше промашај,промашуваа слободни....
Јас ја гледав утакмицата, не на дистанца да ги тераја, цела четврта четвртина со затворени очи да шутираа Булси повеќе поени ќе постигнеа....

Јас ја гледав утакмицата, не на дистанца да ги тераја, цела четврта четвртина со затворени очи да шутираа Булси повеќе поени ќе постигнеа....
(y) нема грешка за нив....

Вечер ќе гори на Стејплс, дури можи и Батлер да игра со скршена рака :vozbud::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom