NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Абе гледајте Мајами вс НУ и коментирајте за плејоф а не да се карате лејкерс против бостон. Иначе неможеш да кажеш дека било кој од црнциве е мајка тереза кога 90% се пукале пред да влезат у НБА, е на некој му останало агресијата... И Артест неможете да го кривите за тоа што го направил, човекот заборавил апчињата а имам и слушнато како дава изјава дека кога бил мал другар му утепале со шипка пред него. Посебен третман треба за таквите со зголемени психијатарски сесии...
--- надополнето: 1 мај 2012 во 01:28 ---
Иначе осеќам ова ќе е утакмица на Вејд!

то је то, цела сезона овде терам, кога имаше повеќе утакмици у ист термин, сите 4 канала пренесуваа... ко league pass да имаш бе! :D
Па мене стримот ми има подобра слика од ЛП. Таму мора да местиш килобајти во секунда и ако ставам повеќе од 800 ненормално кочи.
Единствена мана е што звукот доаѓа пола секунда побрзо од сликата, ама нема да цепидлачиме :)

Иначе Мело ги држи Никси во игра, ама како што кажа коментаторот, ќе видиме кој ќе погаѓа, кога ќе седне на клупа.

Прави тролови се судиите.

Вчера техничка му свираа на Фарид, сега и на Чендлер за иста работа. Ајде сите главите доле и ќе играме ..

Мeло го изгуби Батие во простор, мора да се поправи во дефанзива

Незнам зашто Батие го чуваше Антони, а Леброн го чуваше Биби.

Generalno dobro poluvreme za NY... 6 razlika ne e nisto. Mora Melo da ima podrska i od drugite igraci.... Ovaa godina 3ta cetvrtina najtesko igra NY... Ako izdrzi NY i rezultatot e -5 0 +5 mislam deka ke ima iteresna zavrsnica

Мело 21 кош, Вејд 19:cuc:

Стадемаер:eek:
Во што се претвори, ни сенка од оној Стадемаер од Феникс. Го силуваат од сите страни. Се надевам нема да влезе веќе во игра, срамота е ова.

Абе кај е Шек?:icon_mrgr:

Мело 21 кош, Вејд 17:cuc:

Во што се претвори, ни сенка од оној Стадемаер од Феникс. Го силуваат од сите страни. Се надевам нема да влезе веќе во игра, срамота е ова.

Абе кај е Шек?:icon_mrgr:

Немора Амаре од Феникс... Да биде само ланскиот Амаре и се ќе биде подруго! Јас верувам во него... Оваа година имаше многу лоши моменти во животот. Јас го ценам и како играч и како личност... И верувам дека оваа геенрација на Њу Јорк ќе освои шампионски прстен!

Јас колку што го имам гледано Стадемаер порано во Феникс ни таму не играше со грб како класична 4ка, а сеа па ради Кармело ја нема слободата да си ја игра неговата игра. Треба да ги ротира во различно време да бидат на паркет или така нешто, као Леброн што ја заврши 1/4 без Вејд, а па Вејд почна 2/4 без Леброн.

Ги гледа ли некој Индијана луѓе колку биле сироти овие ,чудо едно,јас мислев метла ќе им направат на Орландо овие дома не можат да поведат у две утакмици.

Јас колку што го имам гледано Стадемаер порано во Феникс ни таму не играше со грб како класична 4ка, а сеа па ради Кармело ја нема слободата да си ја игра неговата игра. Треба да ги ротира во различно време да бидат на паркет или така нешто, као Леброн што ја заврши 1/4 без Вејд, а па Вејд почна 2/4 без Леброн.
Не, таму играше пик н рол со Неш.

Иначе што се однесува до Неш, изгледа нема да продолжи во Феникс. Се зборува нешто за Мајами, Чикаго, Њу Јорк,...ќе видиме што ќе испадне.

Иначе што се однесува до Неш, изгледа нема да продолжи во Феникс. Се зборува нешто за Мајами, Чикаго, Њу Јорк,...ќе видиме што ќе испадне.

После Ол-Старот даде изјава дека не му биле битни пари ќе се согласел за колку било ако добиел од Мајами понуда, и исто со Вејд биле другари нешто така беше...

Тој најдобро игра пик анд рол... За тоа му треба плеј... во Феникс играше заедно со Неш... сите знаеме кој е Неш. Лани почна како 5ка... а оваа година со Тајсон он се спшти на 4ка. Преку летото сакаше да се трансформире во начинот на игра и да игра повеќе со шут од дистанца... па и да шутира за 3 поени. Поради локаут и краткиот период на адаптација од отварањето на тренинг камповите оваа замисла и трансформација не излезе како што треба. То је то...

Тој најдобро игра пик анд рол... За тоа му треба плеј... во Феникс играше заедно со Неш... сите знаеме кој е Неш. Лани почна како 5ка... а оваа година со Тајсон он се спшти на 4ка. Преку летото сакаше да се трансформире во начинот на игра и да игра повеќе со шут од дистанца... па и да шутира за 3 поени. Поради локаут и краткиот период на адаптација од отварањето на тренинг камповите оваа замисла и трансформација не излезе како што треба. То је то...
Апсолутно си у право како само играше со неш милина да ги гледаш сега многу слабо игра ама се надевам дека ќе се врати у форма

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom