NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
рондо една утакмица суспендиран :mad: фак, оваа може да биде клучна утакмица. нека се испоебат и судии и све
a ubavo se gleda deka Rondo se sopna od nogava na sudijava i po inercija se sudri. Duri i Rasheed da beshe, so ogled na negovata "reputacija" za incidenti nemashe da odi da se presmeta so sudijava...............ako ne ja e--t sudiite u NBa koj drug

samo stvarno e smeshno sporedeno so Andrew Majmun koj minatava godina go unisti Barea koj e metar ponizok i 30 kila polesen (veke koga se beshe reseno) i pri toa dobi samo 5 !!!!

...............a pa metta Kiss my Ass dobi 7!!!!.............ladnokrvni ubijci-profesionalci i dvata trebashe minimum 20 da lapnat...............i sega Rondo go ramnat so niv !!!!

najfer ke beshe paricno da go operdashat..........50 000usd.......ni moe ni tvoe.........ova NBa e veke golem cirkus.........da ti se odmili

""""""""""""for making contact with a game official"""""""" pa dobro togash u takvi situacii igrac ne treba da ostane na terenov a i Bradley go dopre sudijata koga go isprakashe Rondo na robija :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
рондо една утакмица суспендиран :mad: фак, оваа може да биде клучна утакмица. нека се испоебат и судии и све
Искрено, јас очекував дека и повеќе ќе го казнат. Добро е што е еден натпревар. Наивно беше да се очекува дека таков испад би останал неказнет.;)

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
Клиперс без Батлер највероватно до крај на сезоната.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Без Рондо и Ален:facepalm:
Ништо, најверојатно ќе биде 2:0 за Атланта, после мора по секоја цена да се добијат двете во ТД Гарден. Јас сум убеден дека ќе земат една во Атланта. Макар и 7та, ама мора! На што ќе личи ова, ако испадне Бостон од Атланта, мада сами се криви, што им „поклонија“ предност на Атланта.

L

Löwe

Гостин
a ubavo se gleda deka Rondo se sopna od nogava na sudijava i po inercija se sudri. Duri i Rasheed da beshe, so ogled na negovata "reputacija" za incidenti nemashe da odi da se presmeta so sudijava...............ako ne ja e--t sudiite u NBa koj drug

samo stvarno e smeshno sporedeno so Andrew Majmun koj minatava godina go unisti Barea koj e metar ponizok i 30 kila polesen (veke koga se beshe reseno) i pri toa dobi samo 5 !!!!

...............a pa metta Kiss my Ass dobi 7!!!!.............ladnokrvni ubijci-profesionalci i dvata trebashe minimum 20 da lapnat...............i sega Rondo go ramnat so niv !!!!

najfer ke beshe paricno da go operdashat..........50 000usd.......ni moe ni tvoe.........ova NBa e veke golem cirkus.........da ti se odmili

""""""""""""for making contact with a game official"""""""" pa dobro togash u takvi situacii igrac ne treba da ostane na terenov a i Bradley go dopre sudijata koga go isprakashe Rondo na robija :pos:
Добро што тебе толку ти згрешиле Лејкерс и играчите што толку многу јадеш трици за нив во секој пост и од уста не ги вадиш?

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Добро што тебе толку ти згрешиле Лејкерс и играчите што толку многу јадеш трици за нив во секој пост и од уста не ги вадиш?
а на тебе криво ти е шо имате кунг-фу играчи во лејкерс ??

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сфаќам хејтање ама ова што го читам од eikosanoidi е :facepalm: Ја читам темава ама еден пост немам прочитано од него како не спомнува Лејкерс. Ко Гоче со специјалниот е.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
Сфаќам хејтање ама ова што го читам од eikosanoidi е :facepalm: Ја читам темава ама еден пост немам прочитано од него како не спомнува Лејкерс. Ко Гоче со специјалниот е.
хејтање nema zbor u makedonskiot jazik (da se bide fancy e drugo)!!!!!

aha , a jas pak samo ja frlam onaka jadicata od PRV PAT (ja probuvam za letovo) i se od La fanovive se fakaat na nea, na mamecov..........nekoj specijalen mamec e za specijalni osobi, sega samo za PLayoff e special edition od USA mi go donesoa!!!!!

predhodniot moj post za Memphis ne se spomnuva Lakers........go zaborai od so mnogu citash (tuku ne oti go citash !!!!)

nejkam da se raspraam so fanovi na LA ..........rano e uste sega ...........ima vreme ...................ako ima nekoj rodnina u LA neka kaze ke mu se izvinam :pos: !!!!!!!!

znam deka na forumov site nie koi ne navivame za LA sme malcinstvo i ne mozeme da ispadneme na kraj so NIV............ama toa e !

a ako e zabraneto na forumov da se zborue za LAkers stajte go u pravilata na forumov-PROSTO!!!!!!!!

ojte glejte tenis , fudbal, formula , sah .... .....AJ

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.270
Поени од реакции
46.688
хехе не ме смеј, кажал сум порано. Гарнет е мајка тереза за Артест+Бајнам+Одом, сите во пакет
Мајка Тереза е според тебе и твојата пристрасност, прљав играч е, тоа е факт, ко и набројаните, поготово Артест, Бајнам лани се посра со она против Далас али според твоево размислување и он е Мајка Тереза за Артест на пример, што незнам колку е релевантно за ваков муабет, прљави кошаркари, демек ајде ќе го оправдаме Гарнет зашто во споредба со Артест е Мајка Тереза, па 90% од лигата е Мајка Тереза за Артест, сите значи имаат кредит да играат валкано.

Kajgana Shop

На врв Bottom