- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
најако!
a ubavo se gleda deka Rondo se sopna od nogava na sudijava i po inercija se sudri. Duri i Rasheed da beshe, so ogled na negovata "reputacija" za incidenti nemashe da odi da se presmeta so sudijava...............ako ne ja e--t sudiite u NBa koj drugрондо една утакмица суспендиранфак, оваа може да биде клучна утакмица. нека се испоебат и судии и све
Искрено, јас очекував дека и повеќе ќе го казнат. Добро е што е еден натпревар. Наивно беше да се очекува дека таков испад би останал неказнет.рондо една утакмица суспендиранфак, оваа може да биде клучна утакмица. нека се испоебат и судии и све
Добро што тебе толку ти згрешиле Лејкерс и играчите што толку многу јадеш трици за нив во секој пост и од уста не ги вадиш?a ubavo se gleda deka Rondo se sopna od nogava na sudijava i po inercija se sudri. Duri i Rasheed da beshe, so ogled na negovata "reputacija" za incidenti nemashe da odi da se presmeta so sudijava...............ako ne ja e--t sudiite u NBa koj drug
samo stvarno e smeshno sporedeno so Andrew Majmun koj minatava godina go unisti Barea koj e metar ponizok i 30 kila polesen (veke koga se beshe reseno) i pri toa dobi samo 5 !!!!
...............a pa metta Kiss my Ass dobi 7!!!!.............ladnokrvni ubijci-profesionalci i dvata trebashe minimum 20 da lapnat...............i sega Rondo go ramnat so niv !!!!
najfer ke beshe paricno da go operdashat..........50 000usd.......ni moe ni tvoe.........ova NBa e veke golem cirkus.........da ti se odmili
""""""""""""for making contact with a game official"""""""" pa dobro togash u takvi situacii igrac ne treba da ostane na terenov a i Bradley go dopre sudijata koga go isprakashe Rondo na robija![]()
а на тебе криво ти е шо имате кунг-фу играчи во лејкерс ??Добро што тебе толку ти згрешиле Лејкерс и играчите што толку многу јадеш трици за нив во секој пост и од уста не ги вадиш?
а на тебе криво ти е шо имате кунг-фу играчи во лејкерс ??
хехе не ме смеј, кажал сум порано. Гарнет е мајка тереза за Артест+Бајнам+Одом, сите во пакет
хејтање nema zbor u makedonskiot jazik (da se bide fancy e drugo)!!!!!Сфаќам хејтање ама ова што го читам од eikosanoidi еЈа читам темава ама еден пост немам прочитано од него како не спомнува Лејкерс. Ко Гоче со специјалниот е.
Мајка Тереза е според тебе и твојата пристрасност, прљав играч е, тоа е факт, ко и набројаните, поготово Артест, Бајнам лани се посра со она против Далас али според твоево размислување и он е Мајка Тереза за Артест на пример, што незнам колку е релевантно за ваков муабет, прљави кошаркари, демек ајде ќе го оправдаме Гарнет зашто во споредба со Артест е Мајка Тереза, па 90% од лигата е Мајка Тереза за Артест, сите значи имаат кредит да играат валкано.хехе не ме смеј, кажал сум порано. Гарнет е мајка тереза за Артест+Бајнам+Одом, сите во пакет
уште и таму да ги спомнеше...predhodniot moj post za Memphis ne se spomnuva Lakers........go zaborai od so mnogu citash (tuku ne oti go citash !!!!)