NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
хејтање nema zbor u makedonskiot jazik (da se bide fancy e drugo)!!!!!

aha , a jas pak samo ja frlam onaka jadicata od PRV PAT (ja probuvam za letovo) i se od La fanovive se fakaat na nea, na mamecov..........nekoj specijalen mamec e za specijalni osobi, sega samo za PLayoff e special edition od USA mi go donesoa!!!!!

predhodniot moj post za Memphis ne se spomnuva Lakers........go zaborai od so mnogu citash (tuku ne oti go citash !!!!)

nejkam da se raspraam so fanovi na LA ..........rano e uste sega ...........ima vreme ...................ako ima nekoj rodnina u LA neka kaze ke mu se izvinam :pos: !!!!!!!!

znam deka na forumov site nie koi ne navivame za LA sme malcinstvo i ne mozeme da ispadneme na kraj so NIV............ama toa e !

a ako e zabraneto na forumov da se zborue za LAkers stajte go u pravilata na forumov-PROSTO!!!!!!!!

ojte glejte tenis , fudbal, formula , sah .... .....AJ
Смири се, полека. Ако веќе идеме со немање зборови во македонски јазик, нема ни плејоф, туку има разигрување.

Никој не ти брани да збориш што сакаш, ако сакаш пцуј ги сите од еден до последен секој пост твој, само работата е што едно нешто конструктивно немам прочитано од тебе, се е само искажување некакви фрустрации и ништо друго. Ти го кажувам ова зошто гледам дека веќе сите те научија и не ти ги ни читаат постовите така да чим не те читаат твоево се сведува на пишување реченици во notepad, ништо друго. Од прошлата тема беше баниран, а и сега добивам само пријави од тебе да бидеш тргнат и тоа погоди, не од фанови на Лејкерс.

Не сум по шахот, си уклучив Карлинг, ептен јако било.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Мајка Тереза е според тебе и твојата пристрасност, прљав играч е, тоа е факт, ко и набројаните, поготово Артест, Бајнам лани се посра со она против Далас али според твоево размислување и он е Мајка Тереза за Артест на пример, што незнам колку е релевантно за ваков муабет, прљави кошаркари, демек ајде ќе го оправдаме Гарнет зашто во споредба со Артест е Мајка Тереза, па 90% од лигата е Мајка Тереза за Артест, сите значи имаат кредит да играат валкано.
ваљда мислеш дека и прљаво направил 20000 поени, 10000 скока, 5000 асистенции, 1500 украдени топки, 1500 блокади :pos:
единствениот играч во историјата на НБА со вакви бројки. па прљав ќе е за некој

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Крај краева, спортисти се.
Демек вие не се нервирате, кога играте фудбал/кошарка...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.270
Поени од реакции
46.688
ваљда мислеш дека и прљаво направил 20000 поени, 10000 скока, 5000 асистенции, 1500 украдени топки, 1500 блокади :pos:
единствениот играч во историјата на НБА со вакви бројки. па прљав ќе е за некој
:eek:
Од кога поените се некаков меродавен факт за тоа дали некој играч игра валкано или не ? Знаеш низ историјата колку квалитетни кошаркари имале такви испади и имале таков статус ?
И незнам зашто воопшто ми начнуваш негова статистика зашто статистиката воопшто не ги оправдува неговите испади, значи според твојава логика Бајнам со вакво темпо ако продолжи и утре има страшни бројки позади него, еве вчера олтајм плејоф рекордот го израмни, а продолжи со слични испади ко оној со Бареа, нема да е валкан играч зашто имал феноменални бројки зад себе. :eek:
--- надополнето: 1 мај 2012 во 01:01 ---
Спортист неспортист, све си има своја граница, и Пепе е спортист па ...

Ф

Фил Ајви

Гостин
LET'S GO HEAT!!!

идемо уште еден блоу аут

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друго е ова, тие се професионалци, тоа е исто ко да одиш на работа и да се тепаш :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
:eek:
Од кога поените се некаков меродавен факт за тоа дали некој играч игра валкано или не ? Знаеш низ историјата колку квалитетни кошаркари имале такви испади и имале таков статус ?
И незнам зашто воопшто ми начнуваш негова статистика зашто статистиката воопшто не ги оправдува неговите испади, значи според твојава логика Бајнам со вакво темпо ако продолжи и утре има страшни бројки позади него, еве вчера олтајм плејоф рекордот го израмни, а продолжи со слични испади ко оној со Бареа, нема да е валкан играч зашто имал феноменални бројки зад себе. :eek:
--- надополнето: 1 мај 2012 во 01:01 ---

Спортист неспортист, све си има своја граница, и Пепе е спортист па ...

Реков нервирате, не тепате/удирате протвнички играч.
Колку и да се изнервиран, ипак тоа е недозволиво, посебни за професионалци.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.270
Поени од реакции
46.688

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ах, рикавела фрстроу, властите ги зедоа.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
Смири се, полека. Ако веќе идеме со немање зборови во македонски јазик, нема ни плејоф, туку има разигрување.

Никој не ти брани да збориш што сакаш, ако сакаш пцуј ги сите од еден до последен секој пост твој, само работата е што едно нешто конструктивно немам прочитано од тебе, се е само искажување некакви фрустрации и ништо друго. Ти го кажувам ова зошто гледам дека веќе сите те научија и не ти ги ни читаат постовите така да чим не те читаат твоево се сведува на пишување реченици во notepad, ништо друго. Од прошлата тема беше баниран, а и сега добивам само пријави од тебе да бидеш тргнат и тоа погоди, не од фанови на Лејкерс.

Не сум по шахот, си уклучив Карлинг, ептен јако било.
ne sum vozbuden , tuku nekoj saka na forumov da me prikaze ko TERORIST (kazi gi tie spiunite so me klevetele oti ne im se dopagale ednostano moite postovi !......smeshki)

za toa dali mi gi citaat postovite jas ne se zamaram (a i iskreno da ti kazam i tie koi me plukaat sepak potajno me citaat oti kako bi znaele dali go spomnuam Lakers vo niv ......??!!!!!)

najdobro ke bide na forumov da uklucite cenzura za LA zatoa sto ispaga lugjevo tuka nejkat da se kritikuva LA..............so voj tvoj post ti veke mi se zakanuvash, sto e mnogu primitivno za zal i glumite nekoja forma na demokratija na forumov..........TOA VEKE GO VIDOV U TEMA ALL STAR.....kade trebashe i nekoj drug da bide baniran ama neli ke se progleda niz oci ........ne e problem!!!!!!!

ne mi drzi predavanja po daktilografija i nikoj ne sum OPCUL (pisi koj post konkretno) !!!!!!!!..................ako imash nehsto da kazesh za kosharka ......POVELI.....za bilo koj tim............DA GO POSTAVAM PRASHAJEVO POINAKU =STO NE TI E JASNO ZA KOSHARKAVA u moite postovi i kako e toa pisuvanje konstruktivno ???!!!!!!!!

ako ne ja razbirash kosharkata jas ne sum kriv...................

a za sah treba inteligencija iako e sablon i mnogu memorija i procesorska mok da gi izvrtish za kratko vreme site potezi !!!!!

ako ti e do kosharka POVELI..............jas mnogu sakam kosharka !!!!!!

a i ne te prashav , ti za Lakers da ne navivash (jas go znam odgovorot), ama uboo e da se pretstavish pred site !!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ne sum vozbuden , tuku nekoj saka na forumov da me prikaze ko TERORIST (kazi gi tie spiunite so me klevetele oti ne im se dopagale ednostano moite postovi !......smeshki)

za toa dali mi gi citaat postovite jas ne se zamaram (a i iskreno da ti kazam i tie koi me plukaat sepak potajno me citaat oti kako bi znaele dali go spomnuam Lakers vo niv ......??!!!!!)

najdobro ke bide na forumov da uklucite cenzura za LA zatoa sto ispaga lugjevo tuka nejkat da se kritikuva LA..............so voj tvoj post ti veke mi se zakanuvash, sto e mnogu primitivno za zal i glumite nekoja forma na demokratija na forumov..........TOA VEKE GO VIDOV U TEMA ALL STAR.....kade trebashe i nekoj drug da bide baniran ama neli ke se progleda niz oci ........ne e problem!!!!!!!

ne mi drzi predavanja po daktilografija i nikoj ne sum OPCUL (pisi koj post konkretno) !!!!!!!!..................ako imash nehsto da kazesh za kosharka ......POVELI.....za bilo koj tim............DA GO POSTAVAM PRASHAJEVO POINAKU =STO NE TI E JASNO ZA KOSHARKAVA u moite postovi i kako e toa pisuvanje konstruktivno ???!!!!!!!!

ako ne ja razbirash kosharkata jas ne sum kriv...................

a za sah treba inteligencija iako e sablon i mnogu memorija i procesorska mok da gi izvrtish za kratko vreme site potezi !!!!!

ako ti e do kosharka POVELI..............jas mnogu sakam kosharka !!!!!!

a i ne te prashav , ti za Lakers da ne navivash (jas go znam odgovorot), ama uboo e da se pretstavish pred site !!!
НБА пратам рекреативно, само си гледам натпревари. Ама ја читам темава затоа што има дечки што знаат, се разбираат и си читам постови. Ајде продужи.

Kajgana Shop

На врв Bottom