Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Смири се, полека. Ако веќе идеме со немање зборови во македонски јазик, нема ни плејоф, туку има разигрување.хејтање nema zbor u makedonskiot jazik (da se bide fancy e drugo)!!!!!
aha , a jas pak samo ja frlam onaka jadicata od PRV PAT (ja probuvam za letovo) i se od La fanovive se fakaat na nea, na mamecov..........nekoj specijalen mamec e za specijalni osobi, sega samo za PLayoff e special edition od USA mi go donesoa!!!!!
predhodniot moj post za Memphis ne se spomnuva Lakers........go zaborai od so mnogu citash (tuku ne oti go citash !!!!)
nejkam da se raspraam so fanovi na LA ..........rano e uste sega ...........ima vreme ...................ako ima nekoj rodnina u LA neka kaze ke mu se izvinam!!!!!!!!
znam deka na forumov site nie koi ne navivame za LA sme malcinstvo i ne mozeme da ispadneme na kraj so NIV............ama toa e !
a ako e zabraneto na forumov da se zborue za LAkers stajte go u pravilata na forumov-PROSTO!!!!!!!!
ojte glejte tenis , fudbal, formula , sah .... .....AJ
Никој не ти брани да збориш што сакаш, ако сакаш пцуј ги сите од еден до последен секој пост твој, само работата е што едно нешто конструктивно немам прочитано од тебе, се е само искажување некакви фрустрации и ништо друго. Ти го кажувам ова зошто гледам дека веќе сите те научија и не ти ги ни читаат постовите така да чим не те читаат твоево се сведува на пишување реченици во notepad, ништо друго. Од прошлата тема беше баниран, а и сега добивам само пријави од тебе да бидеш тргнат и тоа погоди, не од фанови на Лејкерс.
Не сум по шахот, си уклучив Карлинг, ептен јако било.