NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Амари удрил во зид во соблекувалната и си ја исекол раката и можи да ја пропушти цела серија... :pos::tapp:
Значи има нада за Никси.

Иначе Оклахома по втор пат се вади против Далас, Дурант пак лош шут. Вестбрук & Харден:cuc:

btw
2vw5id3.jpg

:pos:

Амари удрил во зид во соблекувалната и си ја исекол раката и можи да ја пропушти цела серија... :pos::tapp:

У онакво за гаснење пожар:) ама може и појако да играат без него... Не дека е слаб играч, туку никако не се вклопува во тимов.

Kопиле, краставо смрдено, после вие пак да го браните на ол старот како не било намерно тоа што му го направи на Коби.

kako gi ograbija MAVS toa e cudo :mad: ............pa 37 pogodeni slobodni kaj OKC od 39 obidi !!!!!!!!!!!

poveke od 1/3 (36%) od poenive na OKC postignati od slobodni ..............Fischer beshe JOKEROT !

Marion epten beshe nakurcen...............edvaj se vozdrza...............a i Terry ......................OPRAVDANO .................da te e--t na zdrav mozok!

Kопиле, краставо смрдено, после вие пак да го браните на ол старот како не било намерно тоа што му го направи на Коби.
Според ова заклучуваш дека намерно го удри Коби ?
Браво

Сељак:tapp:

Него терминиве денес...Лејкерс-Денвер во 4 и пол мамата.

Не беше случајно ама со што го спореди е безвезе ептен.
Не е безвезе, сакав да кажам колку гнасен играч е и Вејд.

Потполно различна ситуација, иако воошто НЕ го оправдувам Артест, али во случајов кај Артест, патиката од Ариза сметаше, тука имаше гужва од 3-4ца и некој сосема случајно можеше да се лизни да падни и да се повреди. А ваму кај Вејд само тој и Биби беа на таа половина и патиката од Биби на никој не сметаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom