Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.541
- Поени од реакции
- 17.958
Ауу судијава значи ејј на живци ми иде кој ку*ац му е,ги утепа на крај оклахома
Да бе а тоа што не му дадоа фаул над дурант,пред да го напрае тој фаул у напад ко што викаш ти,едноставно у ваква ситуација кога се решава ,мора да се свири фаул.дјурант може да му кажи фала на судијата шо не му суди 6та лична кога се постави батие. они ми ќењат за на крајо шо не му свиреле
па ај и тоа на крај да му судеа и да им поклониме титулата уште сега на оклахома
п.с. се чекаат ќењаторите за Леброн![]()
Шта би било - кад би било... 1-1 е резултатот, а вие продолжете ако немате друга работа...Да бе а тоа што не му дадоа фаул над дурант,пред да ја напрае тој фаул у напад ко што викаш ти,едноставно у ваква ситуација кога се решава ,мора да се свири фаул.
Ја нигде не реков дека не е заслужена победава,едноставно многу ме нервира ова го*но од судија.Шта би било - кад би било... 1-1 е резултатот, а вие продолжете си со се*ење ако немате друга работа...
судиите во трета четвртина ги добуткаа оклахома во бонус на 9:53 !!!Да бе а тоа што не му дадоа фаул над дурант,пред да го напрае тој фаул у напад ко што викаш ти,едноставно у ваква ситуација кога се решава ,мора да се свири фаул.
Батие уште не беше наместен кога Дурент се одлепи од земја, по правило тоа не е лична во напад, треба да си доле со двете нозе пред противникот да се одлепи, а беше блиску. На двете страни имаше судиски грешки, ама ова на крај не смееше да не досудат... Инаку многу јак натпревар.значи зорле се прават сите ќорави кога му прогледаа низ прсти на дјурант, кога требаше да добие 6та лична и потенцијално во аут
а за на ова на крај сите се запалија. не викам дека ова не беше фаул на крај, ама затоа го оставија дјурант на 5та лична, а уствари самиот тој ги носеше оклахома колку можеше
чист беше фаулот ко солза, и коментаторите го кажаа дека беше фаул во нападБатие уште не беше наместен кога Дурент се одлепи од земја, по правило тоа не е лична во напад, треба да си доле со двете нозе пред противникот да се одлепи, а беше блиску. На двете страни имаше судиски грешки, ама ова на крај не смееше да не досудат... Инаку многу јак натпревар.