Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не бе местена билаИбака ги изгази во прво полувреме. Дјурант у последната пак ги изгази
кај се сега типците, шо викаа дека спарси им ја пуштиле третата утакмицадемек се одмарале

Шо знам, Сан Антонио се доближија на 4 разлика па според тебе ако беше тука досуден фаул во напад ,дали ќе имаше поголеми шанси да не завршит вака натпреварот ? Иначе во серијава навивам за Тандерси затоа што Спарси од секогаш не ми биле симпатичен тим .Да бе да не беше тоа тешко оклахома ќе беше![]()
Ти набиле комплекс изгледа па ти се одвратниКај се сега тие што викаа,некако многу ги направивте јаки Тандерс бе,некако многу се засиливте.
НА. ЦЕЛ .!.
Одвратни Сан Антонио !

Не,чисто онака ми се одвратни,зошто се одвратни.Ти набиле комплекс изгледа па ти се одвратни![]()

Хаха, смешно е затоа што истово го кажа некој кога тепа Тандер за 2-1.Леле не се радувајте толку, Сан Антонио ке ги смачка нареднава утакмица
Nope, чисти blocking фаул на Паркер. Ако стоеше во место, тогаш ќе се судеше фаул во напад, ама он не стоеше, туку одеше кон Дурант.Ги гледав последните 7 минути во кои што Дурант погоди све шо шутна... Ма да мислам дека судиите направија погрешна одлука со фаулот на Паркер над Кевин и дополнителното слободно...тука се преломи утакмицата.