Е ко да немаше такви дискусии по темиве а ? Пример, на тема за плејоф да се дискутира за Коби vs Леброн, и ред други работи, незнам што се објаснуваш сеа, работава е кој си ја има мувата на капата. Ако мислиш дека алудирав на тебе си се заебал, иако за време на олстарот знаеш што све се пишуваше, нема смисла да се правиш наудрен.
Овој дел од форумот плачеше за модерирање, и темите за НБА и темите за македонското првенство, сега посередено ќе е и повеќе ќе се тера на онтопик муабети и тоа ми беше поентата на постот, а не Ти, или некои дискусии од поназад.
не знам кој се прави АПЛА наудрен !
За дискусијата на КОБИ vs. Lebron во темата allstar, на мој пост каде е пишано дека во најавата на КОБИ (се критикува КОБИ) тој си ги држеше рацете в џеб (секако пишано во тој стил, колку да биде интересно и да не е монотон мојот текст), каде и при тоа се критикуваат и исмејуваат други 5-6 актуелни звезди во НБА, ти тоа го свати ептен сериозно и кога немаше што да кажеш се направи многу паметен, одма ми реплицираш со слика од прстените од КОБИ и ми ја вртиш дискусијата и цела тема во КОБИ vs. Кралот, и притоа почна да го плукаш "принцов" , дај не се прави..................па стојат бе сите постови и многу убаво се гледа, ти за капата најде да ми збориш........
јас не случајно бев банирам само кога ќе го критикувам ЛА и за дискусии поврзани само со ЛА, мене не ме "клеветеа" фановите на Bobcats или Toronto !
и како на мојот последен пост, каде алудирам дека не е добро во име на обејктивноста да има модератор кој е фан на ЛА, одма ми реплицираат 4 фанови од ЛА ! А ?!
модерирањето на темата за НБА беше во стил : "Дечки или нема да го критикувате ЛА и КОБИ и потрудете се да напишете добар текст за ЛА или судбината експресно на овој форум ке ви биде запечатена !"
Само пристрасност имаше од модерирање, ништо друго и секако тоа се одразуваше сериозно на квалитетот на дискусијата !
Јас ако ништо друго имав доблест и се извинив, дури и во ситуација кога не сум крив !
ако има некој нешто против нека се жали кај груевски,мада ни тоа нема да помогне