NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Па многу просто тргни му го лајкот де :)
Инаку дај бе не го отекувајте пак со Лејкерс, неправда за Кингси, кој го предаде Гоце Делчев, каде е закопан Џими Хофа и слични теории на заговор.
За еден саат почнува џумбусот, они расправат за утакмици од пред 10 години:tapp:
Ете му го тргнав:)а што се однесува до лејкерс,ја не ни сакам да дискутирам за тоа коа вечер не чека супер баскет,ама и самиот гледаш овде има људи што имаат големи комплекси, од уста не ѓи вадат.

Referee Tim Donaghy Explains Why He Bet on NBA Games

Professional NBA referee Tim Donaghy made an appearance on 60 Minutes in the summer of 2007 to explain his involvement in referring games in which he bet on the outcome

типот Tim Donaghy, кој беше судија преку 13 години НБА по скандалот 2007 од кој истиот го извлече подебелиот (15 месеци одлежи затвор) крај и призна дека местел утакмици преку форсирани судски одлуки кои немаат блага веза, во корист на некој тим се со цел тој тим да ја добие уткамицата (за која истиот правел кладби дебели и профитирал), денес се youtube, ке го најдете како коментира за разни судски одлуки
до ден денес, има поднесено еден куп претставки до судот и ФБИ,за инволвираност на други судии (може да се најдат на web), но ништо не е променето и функционира местењето. Секако, над судиите во НБА има некој друг кој се вика Штерн, кој нормално ги отфрла сите обвиненија и се прави наудрен и нормално оди контраобвинувањата на, со образложение дека оваа особа го има одмна изгубено кредибилитетот и е обичен криминалец
е арно ама, на видеово, кој ги прави сите ненормални и ја расипува играта и и дава лош карактер на НБА !​

Се претерува со судењево фаули... општо зборам цела сезона

Добра тактика на попович,добро ги бранат главните играчи не им дозволуваат да играат пик игра,ама сега имаат друг проблем перкинс сефалоша ибака па чак и колисон све погодуваат.Ќе мора да го затвори рекетот сан доклолку сака победа,у спротивно ќе биде 2-2 и со самото тоа се у голем проблем.

Ако Џинобили почне да шутира повеќе, црно им се пишува на Тандерси.

Црно (Ибака) им се пиша на Спарси :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom