NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.980
Поени од реакции
34.361
Може само да ме изненади, а ќе ме „боли„ само недостатокот на фаќање сеир на фалбаџијата.

До тогаш може само да ти повторам и на тебе... Прво нека рипнат па потоа викајте ОП. :)

Стиви Смит тука убаво кажа, малку офтопик ама интересен е:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Искрено, колку души мислиш дека ќе го гледаат видеото?:ROFLMAO:

L

Löwe

Гостин
Немаа помош од судии, поштено ги победија.
И тука почнавме со теории на заговор, за наместени утакмици. Ако е така, вечер очекувам да му се пушти на Бостон.
Не знам, како не им текна лани да ја наместат Далас-Лејкерс, многу испадна на крај 4-0.
Сега чекам, да почне некој, дека и во тенис се мести:tapp:
Oхооо, тенисот е најлесен за местење. Давиденко е ултимејт про во тоа. Родик не знам во моментов дали е толку слаб или пак и тој оди по стапките на Давиденко.
Sorry for Off Topic.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
http://www.youtube.com/watch?v=tJnXxQlPC48
Позз
разлистајги и коментарите ќе видиш мислење и на други луѓе...
:pos::pos:
Абе има полесен начин за собирање лајкови бе......акни некоја слика у rage comics минимум 10 ќе собереш.
Или напиши некоја срцепарателна приказна во некоја тема од Љубов и секс и сите лајкови ќе ти стават и ќе ти пружаат подршка.....немој овака пред цел форум да се брукаш:tapp:
И чисто колку да се знае кој пак ги враќа Лејкерс и Коби како тема за муабет.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.980
Поени од реакции
34.361
Шо да правам, он прв почна! ;-P
http://www.youtube.com/watch?v=tJnXxQlPC48
Позз
разлистајги и коментарите ќе видиш мислење и на други луѓе...
Одлична „објективна„ видео анализа... NOT!
(патем спореди го бројот на like/dislike чим више го линкаш тоа, сам себе убијал...)

Така и јас можам да си го линкам видеово доле, и да инсинуирам за 2008ма истото што и ти со твојот линк за 2010та.

N

Nicky Santoro

Гостин
Ме боли Ку* мене за лејкерс или мајами илил било кој друг.
Не сум 15 години јас па да дркам на Коби,леброн,_________<<===кој сакаш.
Го изгледа клипов и коментираше? Или без да отвориш и да пробаш да сватиш нешто ме цитира и ме искина зафркавање :( Шегоубиец еден ;)
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 18:45 ---
Шо да правам, он прв почна! ;-P

Одлична „објективна„ видео анализа... NOT!
(патем спореди го бројот на like/dislike чим више го линкаш тоа, сам себе убијал...)

Така и јас можам да си го линкам видеово доле, и да инсинуирам за 2008ма истото што и ти со твојот линк за 2010та.
Јас не реков дека само финалево со лејкерс е ...... Тоа го давам како пример,јасно ми е мене дека не се единствени,АЛИ ФАКТ Е ДЕКА ПОСТОИ!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Го гледав сега, гледано ми е и претходно.
И тогаш и сега и за 15 години кога ќе го видам видеово ќе мавам на сеир исто како ова видео што го стави Ванлок за 2008ма......местење утакмици за да одела подалеку серијата.....give me a break please.

N

Nicky Santoro

Гостин
Братче,се убиваат претседатели , се прават војни во светски размери и што ли уште не а неможе да се намести НБА меч?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Добро бе вие мислите што пишуате или таќе само колку да се пише,еве ако веруата у фактот дека оклхома е местена треба да веруате у у следново,а ова е чиста глупост.Не знам пред година година ипол у еден наш весник излезе статија,дека цела нба била наместена,дека намерно се ставале послаби играчи да ѓи чуваат звездеве демек да била поатрктивна игрва,им пуштале да праат атракцијеи уште не знам какви ти не глупости.Ако стварно веруате дека оклахома била местена свака ви час,и аман те више не игра лејкерс дај извадите го од уста више.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.980
Поени од реакции
34.361
Дека има местења, има.
Само целта е профит за НБА и дигање гледаност и рејтинг, а не фаворизирање на одредени клубови. (освен клубовите на кои НБА е газда :))
Резултати се местат и заради обложувањето, се додека на обложување се вртат толкави пари... ќе има и местење.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.471
Луѓе дајте Ве молам водете поквалитетна дискусија, без пцуење, вреѓање и малоумни постови. Секој си има право на свое мислење и доколку сака некој да му реплицира нека го направи тоа на достоен и човечки начин, а не со пцовки, полови органи и слично.

Оклахома вчера изгледаа многу моќно, премногу ја посакуваа победата, прв пат у живот да го видам Вестбрук да не дивља, Харден одлично, Дурент исто, едноставно цел ОКС беа за пофалба. Искрено не може да се суди по една утакмица за целокупниот исход на серијата. Јас се изјаснив дека Оклахома е мојот фаворит после испаѓањето на Лејкерс и сеуште си стојам на тој став. Со 2-2 во серијава се е можно, сите карти се отворени, затоа и се надевам дека ОКС ке ја добие следната текма.

Kajgana Shop

На врв Bottom