NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Не е невозможно да тепа 3 натпревари по ред али они го направија како готова работа.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.980
Поени од реакции
34.361
СА-ОКЛ, уживајте во финалето на плејофот.

А

Анноун

Гостин
Полека бе дечки :pos:. Една утакмица изгубија убедливо Сан Антонио , и одма 4-2 ќе тепала Оклахома . Заборавивте на 20те победи по ред , ПОЛОВИНАТА во плејофот на НБА . Easy , не се палете од еден меч.

• Ми се допаѓа
Reactions: NYC
N

Nicky Santoro

Гостин
Победи една оклахома го скапавте дркање сеа...Не вие јасно уште дека се е поради Факинг мани?
Едноставно мораше Оклахома да победи за да стане поинтересно финалето.Да беше 0-3 финалето ќе беше завршено нели?Несмеат да си го дозволат тоа американците и очекувано беше да победи оклахома.

N

Nicky Santoro

Гостин
Па не наместена ама сигурно ќе имаат помош од судии или било кој др начин

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Немаа помош од судии, поштено ги победија.
И тука почнавме со теории на заговор, за наместени утакмици. Ако е така, вечер очекувам да му се пушти на Бостон.
Не знам, како не им текна лани да ја наместат Далас-Лејкерс, многу испадна на крај 4-0.
Сега чекам, да почне некој, дека и во тенис се мести:tapp:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Немаа помош од судии, поштено ги победија.
И тука почнавме со теории на заговор, за наместени утакмици. Ако е така, вечер очекувам да му се пушти на Бостон.
Не знам, како не им текна лани да ја наместат Далас-Лејкерс, многу испадна на крај 4-0.
Сега чекам, да почне некој, дека и во тенис се мести:tapp:
Еееј за таму одамна се знае....Давиденко и слични како него :)
Туку дај не правете теории на заговор, ги уништија ноќеска Спарси, ама дека сеуште Спарси се во пол позиција за пласман понатаму тоа е факт.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Vanlok е најинтересниот член (читај: Хејтер на Мајами/Леброн) мајами и да освои ке пиши дека сепак тие не се правите шампиони :facepalm:

И само не ми е јасно зашто сите добивте толку залет од победата на Оклахома? Па дури и ги исфрливте СА со 4-2 :facepalm: како СА до овде на жими мајка стигна. Едноставно не им билоден/ им било ден на Оклахома :) Големи се сериите има уште многу за играње :)
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 15:58 ---
Vanlok е најинтересниот член (читај: Хејтер на Мајами/Леброн) мајами и да освои ке пиши дека сепак тие не се правите шампиони :facepalm:

И само не ми е јасно зашто сите добивте толку залет од победата на Оклахома? Па дури и ги исфрливте СА со 4-2 :facepalm: како СА до овде на жими мајка стигна. Едноставно не им билоден/ им било ден на Оклахома :) Големи се сериите има уште многу за играње :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Еве, идев 2 страни назад и само ЕДЕН член имаше напишано „практички“ напишано дека Оклахома ќе победи 4-2.
Не знам само зошто преувеличувате.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.980
Поени од реакции
34.361
мајами и да освои ке пиши дека сепак тие не се правите шампиони :facepalm:
Прво нека рипнат па потоа викајте ОП... :)

И дај да расчистиме нешто пошто лично ме прозва.
Не го мразам јас ЛеКвин а уште помалку Мајами, ама човекот ми е омилен извор на сеир... Како да не фаќаш сеир на фалбаџија кој не успева да оствари.
Се сеќавате на „журката„ како вети „барем 8 прстени„?

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Е... а дали ти кажав дека ова е уствари правото финале?
Знам дека ќе те боли Леброн ко ќе ја освој титулата со една од најдоминантните пост сезони во последната деценија

Kajgana Shop

На врв Bottom