NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Цела година без повреди и вечерва најдоа Ерик Гордон и Дејвид Ли да не ми играат, се одлепи на +60 Њу Јорк тешко дека ќе го стигнем, али не се предавамо

Многу е безвезе форматот, треба доста среќа...

Не ми се верува дека имам толкава предност пред да се одигра последниот ден.Од слободните агенти никогаш не ми се случило ова да ги промашам сите повеќе во минус сум од колку ќар што имав.Пистонс го изедоа повредиве на Гордон и Ли и највеќе поради тоа е толкава разликата.Како што стојат работите ако не се случи нешто нерпедвидливо првите две екипи од регуларната сезона во финале...

Епа @sangoku време е за:
2006_NBA_Finals.jpg
:D

Претходните 2 сезони губев во финале, сега се чека трета среќа... Јак дуел треба да биде :)

Тоа е тоа значи а... Го очекував овој дуел во финале уште од регуларната сезона па треба да биде неизвесен дуел.Ја спремив тактиката готово со ротацииве со играчите со слободни агенти па да видиме што ке биде. :cool:

Инаку да прашам ако завршиме нерешено во бодови по што ке се гледа победникот ? :)

2014 League Champion!
Portland Trail Blazers
:cool:

Final Standings »

Со тимот од драфтот мислам дека ќе немав шанси, падна одлука за тим без ѕвезди :D, трејдовите ми се погодија, во плејофот скоро сите ми се разиграа, и конечно се подигна пехарот!
Се на се, интересна сезона, се надевам во наредната сите пријавени ќе бидат активни.

Последно уредено од модератор:
Честито за победникот, но и за поразениот во финале, не е мала работа да се стигне до таму :)
За идната сезона, како што реков, само да бидат здрави играчите, ништо повеќе

Ајде и од мене честито титула сосема заслужена издоминира сезонава гранде јуве (y)
Се на се добра сезона испадна и за мене.Имав одличен тим што не ни очекував дека ке биде.Не очекував да бидам во првите 4-5 екипи на почеток со драфтот а не па да стигнам до финале...Во малце небитни категории ми е прва екипата колку за утеха после финалево имав највеќе собрани поени сезонава и week со 1000+ :D
Инаку очекувам следна сезона сите да бидат активни и да се изигра уште подобра сезонаа :cool:

Би било интересно идната сезона освен стандарднава лига да направиме уште 1 која би била со друг тип на драфт (пример преку аукција што се зимаат играчите) или можеби dynasty( малце потешко изводливо) чисто колку да биде поинтересно :D

Честитки и од мене. Само 3 завршив сезонава за жал ама идната здравје боже ако немам катастрофални повреди како оваа одам на титула :)

А инаку за да бидат сите активни мислам дека најбитно е со време да се започне процесот, сите играчи да се детално избрани и да се запознаени со сите аспекти на играта.

Ja па каков убав тим имав од драфт, Кантер, Милсап, Драгиќ, Холидеј, Џенингс ...
Се ебав со Дерик Роуз му ебем стаклениот :icon_lol:
Честитки и од мене за Портланд сосема заслужен трофеј, и догодина како што кажав и порано, ќе има и листа на резерви, и кој ќе биде инактивен 2 недели ќе му се одземе тимот и ќе се даде на некој кој е заинтересиран...

Гледам има на нба.ком ко некој плејоф фантази
How To Play
  • Each day, select one player
  • Score one fantasy point for every point, rebound and assist your selection records in that day's game (Your total = P+R+A)
  • The catch: You can only use each player once throughout the entire playoffs, so pay close attention to the match-ups and the status of each series!
  • If a player does not play in a matchup on the night you have selected him you will gain 0 points for that day, but the player will still be available for selection in a later matchup.
  • Set your weekly line-up in advance, or come back each day and make your selection. Not all match-ups are set in stone, so check back daily!
  • Players lock for selection 5 minutes prior to tip-off for their respective game. The last opportunity to make a selection for the day is 5 minutes before tip-off of the last scheduled game.
  • Everyone is eligible to win prizes (subject to Official Rules), but you can also heat up the competition by playing against your friends in public or private leagues.
има отворени лиги, а кој сака во кајгана плејоф фантази, името на лигата е kajgana, пасворд: makedonija
Делува интересно и не е потребно многу време за трошење...

Имаше нешто вакво на ESPN минатата сезона, сега гледам на nba.com се префрлиле изгледа.

Само да знаете не се залетувајте одма со јаките играчи, еднаш кога ќе го одберете играчот, на пример денеска го бирате Дјурент, понатамо више нема да може да го изберете....

Не сум сигурен како се игра, али напраев лига, Kajgana, pass: 654321

2014/2015 кога започнува?? Ќе се игра ли годинава?? Ако се игра јас сум ИН само да напишете точна дата на започнување и освновни правила зошто нов сум ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom