NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Кој го зема Луис Скола, го давам Џералд Валас или Дејвид Вест

Иначе хед ту хед е лигата, секое коло трае 7 дена, пазите секој ден дали играчот ви игра утакмица, пошто од тие у BENCH не добивате поени, морате да ги ротирате, со тие што не играат вечерта...

Друга работа, послабите играчи исто можете да си ги мењавате, ако не ви игра некој, а немате ниту на бенч доволно играчи може да си додадете играч од тие не драфтуваните.... 9 измени може да правите (add i drop player; значи у и ван ростер, другите од бенч не се рачунаат у овие 9)....

Па да му еам... секој ден чекам да почнеме, денес легнав да дремнам до сеа за можам да следам и сум пропуштил драфтот! фак ит :)

Ја зезнав нешто ваљда, место преку адд плејер и да го сменам тој што не го сакам ја директно дроп му напраив и сега имам едно празно место. Има шанси да се стаи друг играч на празното место или не?

Ја зезнав нешто ваљда, место преку адд плејер и да го сменам тој што не го сакам ја директно дроп му напраив и сега имам едно празно место. Има шанси да се стаи друг играч на празното место или не?
Има.

Хахаха, тимот ми е почорба дури и од Бобкетс годинава. Ај белки со трејдој ќе ја опрајме работата

Го трејдам Џејмс за 2ца добри играчи.

Scola i Kemba Walker za lebron ?
Едит ... заборајв дека го имам најдобриот на таа позиција .. Дурант :D
Varejao за сега одличен е како центар... незавршено полувреме имам 16 п од него :D

Понуда за BEZ, Харден и Еван Тарнер за Коби?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom