NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Пријавен е Слеџ, незнам кој ми спомна дека имал другарче што не е од кгн, ми беше преоптоварен инбоксот, ги бришев пораките дека...
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 18:45 ---
Инаку имам еден тим у една лига влегов отворена, али го пропуштив драфтот еве аутоматски шо ми одбрало:

Чонси Билапс
Брендон Џенингс
Руди Геј
Крис Бош
По Гасол

Мо Вилијамс
Џејсон Тери
Пол Џорџ
Пол Пирс
Ал Џеферсон
Елтон Бренд

Тони Ален
Лу Вилијамс

И јас пропуштив драфт во една лига , и автоматски и мене ми ги одбра Џенингс , Пол Џорџ , Ал Џеферсон што и не е лошо , не сум задоволен од Џинобили , Хемфрис од Нетси , и уште некој па ги дропнав и си земав слободни играчи , беше само од 9 играчи лигата па имаше добри слободни играчи . А бидејќи не сум фан на Вејд него го трејдав за Бузер и Еван Тарнер , ми требаше плус и крилен центар па Бузер ми добро дојде .
Кога ќе биде драфтот , се знае ли конечно ?

Ете конечно, влезени се сите играчи. Сеа Марли време за драфтот да одреди и топ.

Tuesday, October 30, 2012 at 3:30 PM ET

20.30 би требало ова да е ??

ајде момци, лигата е полна бидите тука у 20.30
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 19:47 ---
Драфтот е одреден аутоматски само да знаете, ја немам пристап до тоа...

Можете уште сега да влезете на драфтот да го видите редоследот на бирање, за 40 минута почнува истиот, првиот пик го доби ЛА Лејкерс и неговиот ГМ Александар Карафилоски, втор бирам ја, трет Dharma Initiative и тн..

Tuesday, October 30, 2012 at 3:30 PM ET

20.30 би требало ова да е ??

ајде момци, лигата е полна бидите тука у 20.30
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 19:47 ---
Драфтот е одреден аутоматски само да знаете, ја немам пристап до тоа...

Можете уште сега да влезете на драфтот да го видите редоследот на бирање, за 40 минута почнува истиот, првиот пик го доби ЛА Лејкерс и неговиот ГМ Александар Карафилоски, втор бирам ја, трет Dharma Initiative и тн..

Можеш мислам да направиш фреш на драфтот , јас каде што бев во една фантази лига на еспн еден лик постојано правеше фреш и нов распоред за бирање на драфт , али нема врска , и да бирам 15 уште подобро , тогаш веднаш ќе бирам и 16 т.е 1 би бирал во 2 рунда , сега ќе проверам кој по ред бирам .

Ммм 1 пик на драфтот и ова ми е најтешко стално кога не можам да се одлучам кого да го земам од почеток . :D

Незнаев дека може, нејсе, мие едвај се собравмо не ни имам време за рефреш :D
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 20:08 ---
Ммм 1 пик на драфтот и ова ми е најтешко стално кога не можам да се одлучам кого да го земам од почеток . :D

Леброн или Дјурент, кого ќе му го оставиш на третиот??

Ја Коби ќе си го зеем да си знаете од сеа, ако го земеш ти Коби тогаш не кажувам кого ќе земем :icon_mrgr:

Како што гледам некои не се присутни .. ќе се изначекаме на драфтов.

Кога видов дека почнал драфтов, отишле првите мои два пика... Туку тој што го има Лилард, го давам Гери Нил или Родни Стоки ако сака :)

е браос бе, до 19.30 бев онлајн после откако заминав сте пишале у темава... :place:

тимов што ми го одбрал аутоматски е лудница.... пола играчи повредени. :pos:

Ќе треба менување многу... :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom