Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 29.585
- Поени од реакции
- 39.624
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Mills, diaw, popovic i dankan potpisaa site dogovori so san antonio. Od pobitnite igraci samo matt bonner nema potpisano i mozno e da si odi. Generalno spars kje ostanat so istiot tim plus 2-3 mladi rookies. Spored kladilnici sparsi i cavs se najgolemi favoriti za titula vo 2015. Jas smetam deka spars ke zema 6ta titula.Па мора некој да го замени Ариза
Милс потпиша нов договор со Сан Антонио, 10 милиони за 3 години.
оти?Озбилно бе,Пол Пирс во Вашингтон,каков потег,![]()
Веќе ја има прифатено, се чека на Хјустон дали ќе ја изедначат за да остане кај нив затоа што е restricted free agent. Имаат до полноќ според нивно време.Утре изглеа ќе дознаеме дали Парсонс ќе ја прифати понудата 3г/46м од Маверикс...
Види искрено не дека ми е гајле за Пирс,ама според мене ова не му е добар потег,Сепак има останата во него уште нешто кошаркарско,нели се најавуваше како голем проект екипата на Бруклин?е сега очигледни ништо нема да биде од тоа,и овој затоа замина,за пари,ваљда.оти?

Па што мислите вие, кој го учел Хинки?
Изгледа и Мори е чукнат ко него...
Се збореше и за Парсонс и за Бош, се живо пропуштија и истрејдаа, баш ме интересира што потези ќе направат.
брат кога видиш дека Марвин Вилијамс потпиша за 7м по сезона со шарлот, договорот на Ариза е одличенИако е потценет играч, мислам дека 32 м за 4 години се многу за него...Како да се исплашија Хјустон што им избегаа скоро сите добри SF, Пирс, Денг, да не збориме за Леброн и Мело, па се избрзаа да му дадат прилично сочен договор на Ариза.