- Член од
- 5 април 2013
- Мислења
- 3.443
- Поени од реакции
- 7.270
Во ред е се, ама од кога Џо Џонсон и Дерон Вилијамс одлични одбранбени играчи?
А кој рече дека се одлични?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред е се, ама од кога Џо Џонсон и Дерон Вилијамс одлични одбранбени играчи?
А кој рече дека се одлични?
Епа прочитај го постот на членот од претходната страна, на него алудирав.
Deron Wiliams nadprosecen, Johnson soliden... Taka imase pisano, i iskreno u pravo e ...

Види, не може да игра во НБА, да зима 15+ милиони плата и да е слаб одбранбен играч, т.е. дрво. Џонсон е далеку од добар дефанзивец, значи не е дека човекот не знае да игра дефанзива ама далеку е од добар дефанзивец. Он гледам ги имаше вкалкулирано и него и Дерон како главна сила во одбраната уз Кеј Џи и Пирс, нешто со што не се согласувам. Тоа ми беше муабетот.![]()
Уште Најт Робинсон и Џенингс останаа слободни агенти од поголемиве имиња ?
Пошто нема каде, ќе морам овде да прашам. Значи пратам кошарка од одамна (13 години, не дека се фалам, ама да не ме сфатите како некој шо прва сезона прати НБА), туку никако неможам да ги сфатам коментаториве на СК, каков е тој напад "из рогова"?
Пошто нема каде, ќе морам овде да прашам. Значи пратам кошарка од одамна (13 години, не дека се фалам, ама да не ме сфатите како некој шо прва сезона прати НБА), туку никако неможам да ги сфатам коментаториве на СК, каков е тој напад "из рогова"?
Браво за Двајт што ги напушти Фејкерс, полека почнувам да го поштувам. Рокетси страшно тимче направија ќе бидат милина за гледање.
Во Орландо функционираше одлично само имаше лош тренер и пар ретарди покрај себе. Не е кловн до толку, имаше психичка бариера ради повредата, поготово од кога почнаа да го напнуваатDwight ne zasluzuva pocit...bez razlika so gi napustil lakers ili slicno....klovn tezok....razgalen premnogu i site timovi okolu nego propagjaat...a kako ke funkcioniraat Harden i Dwight toa e drugo vekje....