NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На мене Кириленко и најново оној индиецот што заигра за Кингс ми се на врвот на топ листата :D

Edvaj cekam da go vidam Portis vecer, po videata sto gi gledav do sea od nego, nalik na tristan samo so mnogu bolje sut

Ембид втора операција ќе имал ќе ја пропушти следната сезона.. Изгледа новиот Оден го имаме.. Штета

Bravo Portisss, 3-4 za tri, protiv Towns so ostana na 9 poena samo i so mn slaba realizacija, me iznenadi mn

Не бе, една од најдобрите 4-ки у историјата на кошарката не е легенда, ти си легенда !!
Тој неандерталец што навредува почината мајка на противник што ниту провоцира ниту има влезено во било каков конфликт за 20 години кариера?? Никој не негира дека е добар играч, само такви гомна се далеку од легенди

When Bobby's on the court, Bobby gonna give it all. Вчера лом го направи Таунс. Воопшто не личи на руки, поточно личи на некој кој играл 5 години во НБА. Ќе биде голем ѕвер, наследник на Гасол и Гибсон.

The Oklahoma City Thunder have matched the Portland Trail Blazers' 4-year, $70 Million contract sheet, offered to center Enes Kanter.

@Syn
Рече нешто за големи уши? :icon_lol:
pBqOgGx.png

Таунс и Расел слабо засега барем од то шо читам.. Иако ретко кој висок пик се замарал со СЛ во минатото.. Добра можност за играчи без тим како братот на Стеф Кари- Сет кој парчиња прај.. Мора некој да го земи

Добар ростер имаат Клиперси, но ако го ставам на кантар со оној на Спарси, Вориорс па и Мевси и не сум баш сигурен дека ростерот им е најдобар. Особено ако знаеме колку променливи играчи се Смит и Стивенсон. А тие не смеат да имаат лоша сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom