NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште некој проблем со крешнување на играта коа треба да се продолжи договор?

Изгледа има некој баг играва, се случува чат пат после мечот да ми покажува дека имам постигнато помалце поени.

Има уште некој проблем со крешнување на играта коа треба да се продолжи договор?
Исто ми се случи и мене, еднаш пробав и ми крашна, потоа не пробував, ке си играм со FA во оф сезоната ако не биде :D

Некое чаре со проблемов за продолжување договор ?

па мислам дека по истекување на договорот можеш да си направиш resign на крајот на сезоната или да бидеш незаштитен слободен агент и да заминеш на друго место

Од кога ќе станете слободен играч можете да си потпишете договор за кого сакате.

Сеа ја инсталирав верзијата од RELOADED и имам еден проблем....неможам да наместам висина/тежина на Myplayer .....чаре ?

535620_566735180011900_1747114196_n.jpg

733972_569589223059829_758864699_n.jpg

Од кај можам да ги симнам овие патики што ги носи ЛеБрон ?
Може ли некој да ми прати линк за да ги симнам, јас барав ама ништо, не најдов сеуште линк за спуштање.

како да го исклучам коментаторот ? :D

decki imam problem ke ja instaliram igrata i stavam krakot i da ja pustam se uklucuva no za 2sekundi povtorno se isklucuva resenieee ?????

како да го исклучам коментаторот ? :D
Мислам дека се местеше во settings и после на presentation и тука бираш што сакаш да слушаш, дали музика, дали коментатор или па тоа што они зборат на терен :)

Да не знае некој што е работата со играта , ја симнав ја инсталирав, крак и ставив се и на крај кога ке ја укл ми пишува ова - the program can't start because XINPUT_3.dll is missing from your computer ?

Да не знае некој како при удвојување(двоен тим) да изнудам jump ball? За кариера.. И како да се фрлам за изгубени топки?

Да не знае некој што е работата со играта , ја симнав ја инсталирав, крак и ставив се и на крај кога ке ја укл ми пишува ова - the program can't start because XINPUT_3.dll is missing from your computer ?
Мора тој фајл XINPUT_3.dll да го симнеш од интернет и да го ставеш во папка и нема повеќе тој проблем да го имаш.

Инаку како се прави цепелин ?

Мора тој фајл XINPUT_3.dll да го симнеш од интернет и да го ставеш во папка и нема повеќе тој проблем да го имаш.

Инаку како се прави цепелин ?
Шут и пас, исто и сам можеш да си наместиш цепелин, ако си во контра стискаш исто шут и пас и од табла ја куцаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom