Има уште некој проблем со крешнување на играта коа треба да се продолжи договор?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто ми се случи и мене, еднаш пробав и ми крашна, потоа не пробував, ке си играм со FA во оф сезоната ако не бидеИма уште некој проблем со крешнување на играта коа треба да се продолжи договор?
Мислам дека се местеше во settings и после на presentation и тука бираш што сакаш да слушаш, дали музика, дали коментатор или па тоа што они зборат на теренкако да го исклучам коментаторот ?![]()
Мора тој фајл XINPUT_3.dll да го симнеш од интернет и да го ставеш во папка и нема повеќе тој проблем да го имаш.Да не знае некој што е работата со играта , ја симнав ја инсталирав, крак и ставив се и на крај кога ке ја укл ми пишува ова - the program can't start because XINPUT_3.dll is missing from your computer ?
Шут и пас, исто и сам можеш да си наместиш цепелин, ако си во контра стискаш исто шут и пас и од табла ја куцашМора тој фајл XINPUT_3.dll да го симнеш од интернет и да го ставеш во папка и нема повеќе тој проблем да го имаш.
Инаку како се прави цепелин ?