NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто кога идам во my career неможам да си ставам мое име него автоматски ми става некое тамо Carlisle што ти ја знам и неможам да го сменам. Има некое чаре за ова?
anyone? :)

Veke nema praenje igraci so razlicni iminja I izgled. Kako ke si namestis vo myplayer taka
Taka da napraj si go covekot vo myplayer I igraj :)

Што е со скил поинтс у кариера бе? Едвај по 100 моеш да собереш, лани и како руки се береа 500 поени ко од шала. Плус ги нема тие задачите шо ти ги дава пред утакмица (шут преку 50%, макс. 2 изгубени итн...), ептен шутрачки направено им е сеа ова, се изнервирав....

okay решив да ја сметнам 2к13 и ај си реков дури чекам да се down да видам интернетов што има да кажи за играва и налетав на ова
Justin Bieber Playable In NBA 2K13
justin-bieber-nba-2k13.jpg

wtf вистина е ова или ?:)))

okay решив да ја сметнам 2к13 и ај си реков дури чекам да се down да видам интернетов што има да кажи за играва и налетав на ова
Justin Bieber Playable In NBA 2K13
justin-bieber-nba-2k13.jpg

wtf вистина е ова или ?:)))
вистина е...хаха во celebrity тимот е..а и во mycarer можеш да привлечиш познати фанови а мегу нив и горенаведениот :)

Дечки дај малце упатете ме околу кракот за XP неможам да се снајдам ми ја бута играта дај ако можете некој линк од исправен крак :) Фала однапред

Мое мислење околу РС верзијата НБА 2К13

На кратко околу добрите ствари
1.Гемплејот кој е подобрен од лани
2.Нови анимации кои и даваат на играта да има изглед подобар од кога и да е и се добива чуство како да се гледа натпревар на ТВ и посебни анимации за најголемите звезди од НБА со што се добива разлика кога играте со Леброн или Коби. Не велам дека овие анимации ги немаше во претходните верзии на играта но оваа година се нагласени за секој играч посебно.
3.Презентацијата и коментарот. Подобро коментирање немам слушнато во ни една спортска игра досега а сум играл мноооогу од речиси сите спортови.
4.Оптимизација и графика.
5.Дрим Тим 92 и 2012, Кингс 2002, Сиксерс 2001, Лејкерс 98 и уште доста познати тимови од минатото кои ја одбележале историјата на НБА. Мое мислење е дека 2К треба да пушти длц со доста други тимови кои би биле доста атркативни за играње. На пример рапторс 2001 со Картер, Орландо 2002 со Мекгрејди, Хјустон 2002 со Френцис, Лејкерс 2000,2001,2002, Пистонс 2004 и слично. Знам дека ке има вакви модови за РС верзијата но друго кога 2К ке ги направи Булс 96 друго кога модерите ќе направат. Не е исто.

Ајде и со лошите работи
1.Прва работа што напрвив чим ја пуштив играта е тоа што отидов во 2К битс и ги исклучив пола од песните. Послаб саундтрак на една НБА 2К не паметам а сум ги играл сите од НБА 2К2 па навака. Срамота ран дис таун и слични дебилни песни од канта артисти како мик мил и слични пропалици. Кај се чуло колдплеј да бидат застапени во една кошаркарска игра. Такви песни се за во фифа не за НБА игра. Тоа ти е кога Геј Зи ти бира песни. 2К7 имаше околу 40 траки плус едно 10-тина специјално направени за играта. Истото го правеше и ЛАЈВ секоја година имаше траки направени специјално за играта. Да сумирам САУНДТРАКОТ е УЖАС со чест на неколку исклучоци.
2.До кога со се едни исто багови секоја година. Судијата несака да ти ја даде топката да почнеш игра. Топката оди на другиот крај на теренот па еден играч трча од крај на крај да ја земе па да ја изведе. Овавкви и слични ситуации се влечат со години.
3. НБА Блектоп е очаен. Не ми се ни пишува колку сум разочаран од овој мод кој ми беше еден од омилените во претходните верзии.
4. Нема АЛЛ Стар викенд. Само за конзоли.

8.5 од мене за НБА 2К13.

Можам уште едно 20-30 екслузивни траки од постари верзии од ЛАЈВ и 2К да постирам која подобра од подобра. Само да се потсетите што се правело претходно.

^ у поглед на саундтрак, Live си газеше! Ги играв од 2003 до 2008 увек имаа одлични траки. 2k ни ланската ни 2011 не ми оставија некој впечаток. Али па и не ми сметале, така и овогодишниов...

Се откажав од МyCarer после 10 утакмици. Не дека нема да продужам, али премногу се исфрустрирав. Ај шо ја направиле потешка океј, ама ова со SP ептен го заебале. Премногу споро ќе ти се одивива напредокот со така ниски SP.

Се разочарав и шо нема ол стар, т.е. само за PS3/X-box има... :tapp:

Дечки може некакви tips да ми дадете околу играта т.е кога играш како играч не како менаџер.Инаку драфтуван бев од Dallas и добивам по некои 3 мин од секоја четвртина ама некако скил поинтс слабо добивам многу ми е слаба одбраната.Ако може да ми кажете како да го поправам тој дел од играта т.е со кои контроли :) фала

Абе можам да си изберам difficulty на оваа или да оставам да ми ги скине живците?

Зошто волку малку заинтересираност за играва? Сега ја симињам, импресии после :)

Првпат симнувам NBА и можам да кажам дека е одлична. Ја симнав највеќе за двајца играње и засега се покажа како одлична, добар гејмплеј, доста адреналинска, визуелно добра..
Ме интересира само дифенс некоја финта или треба ептен да погодиш за одземање без да те помине или да го фаулираш.
Секако добредојдени се и други tips & tricks за пософистирцирана игра, место предавање, забивање и се од обичните контроли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom