NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Спушти некој, све е у ред?

Ја симнав, ја снимам. Само кракот ми е чуден некако. Ставен е у mds фајл, треба Mount. Ама кога ќе направат mount, внатре има некои не баш краковидни ствари.

Чуден е кракот, не е оној нормален. Копирај директно и пуштај.

Ја симнав, ја снимам. Само кракот ми е чуден некако. Ставен е у mds фајл, треба Mount. Ама кога ќе направат mount, внатре има некои не баш краковидни ствари.

Како?

Каде успеа да ја најдеш ? дај прати линк да симнеме

На замунда има, ама ќе почекам барем до утре веројатно ќе излезе нормален крак.

I jas ja simnav igrava krakot i igrata si raboti . Kje ja instalirate potoa kje go kopirate krakot vo direktorijata na igrata i kje mu napravite mount . Kje ja uklucite igrata od desktop ikonata i na pocetokot koga kje vi potrazi godina i datum na ragjanje kje napisete 1.1.2011 godina . Poz

3DM ја има на Замунда али нека се опраи со сидериве и ке оди на дл одма

Ај некој нека ја симне релоадед и нека ми го прати кракот по ПП во рар или на линкче, ве молам :D

Ај нека каже некој како се забива или положува сеедно.. и одбрана какода се игра.. комплицирано е многу..

ја како што изиграв.. Графиката е ЕБЕЊЕ... Предобра е.. сеа пак си имам проблеми со контролите дур ја научам да ја играм.. Шутот добар... малце потешко сеигра во одбрана.. тоа е тоа за сеа.. коа ќе изиграв уште некоја може да збориме поопширно

Кај мене на ХР ЅР3 не работи релоадед верзијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom